Europa, în mocirla păgânismului

262fc4aa-f03d-46c6-b5fe-e85f267ea12dby Sorin Dumitru Cigher

Nimic nu este la voia sorții, toate se derulează după un calendar bine organizat, programat.

Poate cei mai multi am dori să fie altfel, soarta să stabilească încotro ne îndreptăm…, dar nu este așa!

Europa încearcă să ne acopere ochii cu un val, in dosul căruia să-si duca scopul la îndeplinire: îndepărtarea creștinismului fundamental. Europaganizarea unui continent care a avut un fundament creștin, încărcat de multă istorie, se derulează sub privirile noastre absente. Crestinismul pierde tot mai mult teritoriu, iar continentul, bucată cu bucată, este ocupat de hoardele agresive ale propovăduirii unor toleranțe dubioase.

Pe fondul ideii de nediscriminare, Europa a primit in case musafiri timizi, imbracati in zdrente, asemanatori cu poporul gabaonit din vremea lui Iosua, dar cu planuri stiute doar de ei. Iar acum, incet, incet, timiditatea s-a transformat in agresivitate, drepturile exagerate sunt pretext pentru ucidere, ideologia e afisata ostentativ si nimeni nu vorbeste, toata lumea tace si inghite in sec la tot ce se petrece. Au amutit toti si, parca in fata acestori pagani, au paralizat si nu au nicio parghie de aparare…

O alta modalitate prin care Europa incepe sa se afunde tot mai mult in mocirla paganismului este miscarea prin care gruparile sexuale minoritare isi cer drepturile. Este ofensator pentru o comunitate crestina, cu valori biblice, sa fie obligata sa se adapteze la noile conditii de viata, de intelegere, de credinta si sa renunte la normalitate pentru a nu ofensa recentele definiri ale familiei.

Incotro se indreapta Europa crestina? Are o tinta? Are un scop bine definit? Mai are ea valori clare, curate, morale? Din pacate, si-a pierdut tinta, i se surpa temelia si asista neputincioasa la consecintele deciziilor pripite: atentatele si masacrele tot mai dese. Exista si o repercusiune a tot ceea ce Europa alege. E obligata sa culeaga – prematur, mai devreme decat s-ar fi asteptat – roadele, fiindca sunt verzi, amare…

Oare la ce sa te astepti atunci cand inlocuiesti crestinismul biblic cu spurcaciunile sodomiei si uraciunile contra legii firesti? La ce sa se astepte copiii nostri, generatia de maine, intr-o lume condusa mai mult cu maceta si cu kalashnikovul? Tot mai des se flutura in fata noastra steagul negru, ca fiind singurul drapel sub care trebuie sa supravietuiasca populatia Europei.

Daca inlocuim crucea lui Hristos cu luna orientala, ce meritam sa culegem? Daca schimbam normalul cu anormalul, ce familii, ce copii, ce societate dezvoltam? Daca familia monogama este pe cale de disparitie, daca unitatea caminului care altadata a tinut familia intr-un ambient de rai a disparut, iar acum divortul, recasatoria, adulterul, homosexualitatea, pedofilia si alte uraciuni sunt normalitati pentru Europa, ce alte asteptari sa avem?

Daca avortul este o chesiune de rutina, sa ne miram ca omenirea e bolnava, imbatranita prea devreme si schiloada? Daca biserica a ajuns un loc de pelerinaj pentru Europa, iar zidurile ei potrivite pentru fotografiile turistilor, vrem binecuvantare? Avem pretentii ca societatea sa fie ocrotita de Dumnezeu si ne miram ca El sta pasiv, dar L-am scos din bisericile noastre si i-am lasat pe musulmani sa ni le confiste, sa le darame… Daca lacomia a luat locul altruismului, la ce sa ne asteptam?

La o societate agresiva, egoista si materialista, care e gata sa exploateze la maxim orice forta de munca ieftina… Daca coruptia a luat locul de frunte incepand de la cele mai inalte foruri, presedinti de stat, prim-ministri, politicieni, functionari, judecatori, politisti, preoti etc… ce sperante de integritate sa mai avem?

Nu ne asteptam decat la manifestarea maniei divine asupra unei Europe confiscate de pagani! Solutia?

Recunoasterea grabnica a starii noastre imorale! Reintoarcerea urgenta la valorile pe care le-am avut odata! Restabilirea principiilor biblice in familiile noastre! Reunirea cu Hristosul inviat, alungat pestre granitele Europei. Reasezarea familiei la statutul de celula de baza a societatii, asa cum a fost creata de Dumnezeu. Acceptarea domniei lui Hristos peste batranul continent al Europei, singura solutie la indemana oricarui european.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.