Despre puterea Duhului Sfânt

samuel-chadwickPuterea Duhului este inseparabilă de Persoana Sa. Dumnezeu nu dă drumul atributelor Sale. Puterea Lui nu poate fi închiriată. Nu poate fi detaşată de prezenţa Lui. El întăreşte locuind înlăuntru. Duhul lucrează prin duh. El nu este doar Dătătorul puterii. El o mânuieşte. Nimeni altcineva nu poate face aceasta. Numai puterea Sa lucrând în noi este ceea ce ne face atotputernici pentru toată voia lui Dumnezeu.

Nu este acesta punctul în care eşuăm atât de adesea? Oare în rugăciunile noastre pentru putere nu există adesea mai multă dorinţă pentru EA, decât pentru EL?

Nu este oare posibil să fii mai nerăbdător după realizările puterii decât după Duhul puterii? Vrem rezultate vizibile, minuni dramatice, lucrări puternice; dar Duhul puterii nu este totdeauna dat pentru acestea.

Puterea poate fi la fel de necesară pentru a tăcea, ca şi pentru a vorbi, şi la fel de mare în obscuritate ca şi în locurile înalte. El vine pentru a ne face eficienţi în toată voia lui Dumnezeu. În acelaşi Duh există atât diversităţi de funcţie, cât şi de manifestare.

Autor: Samuel Chadwick

Sursa: https://vegheati.wordpress.com/2016/07/14/despre-duhul-sfant-samuel-chadwick-4/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.