Bogdan DUCA: Să râdem cu apărătorii „căsătoriei homosexuale”

1dbf7ad«„comunitatea homosexuală” în numele căreia se solicită o grămadă de iniţiative „relevante social”, este o realitate urbană irelevantă de facto din punct de vedere social. Putem vorbi de cazuri, nu de un fenomen social.» (Bogdan DUCA)

Să râdem cu apărătorii „căsătoriei homosexuale”: Aceştia, la iniţiativa unui ong al homosexualilor, au semnat o petiţie on-line de susţinere a homosexualilor:

 „Considerăm că această campanie (a Coaliţiei pentru Familie) nu are fundament social şi nici justificare legală, iar scopul și efectul real este acela de a discrimina nişte cetăţeni. Demersul Coaliţiei pentru Familie încearcă restrângerea drepturilor persoanelor LGBT.”

 Când o iniţiativă civică de modificare a Constituţiei strânge aproape 4 milioane de semnături din care 3 milioane sunt declarate valide, nu poţi să spui despre ea că este irelevantă social, pentru că ….te faci de râs.

Hai să ne uităm pe cifre: 3 milioane de români reprezintă mai bine de 15 procente din populaţia totală a României şi aproape 20 la sută din corpul electoral. Spre comparaţie, „comunitatea homosexuală” în numele căreia se solicită o grămadă de iniţiative „relevante social”, este o realitate urbană irelevantă de facto din punct de vedere social. Putem vorbi de cazuri, nu de un fenomen social.

 Deci poţi să spui despre noi orice, dar nu că nu reprezentăm, cei care susţinem iniţiativa pentru familie, fie şi prin noi înşine, un fundament social relevant.

 Apoi această iniţiativă civică se face respectând la rigoare prevederile legale şi este un exemplu de respect faţă de lege. Nu am făcut manifestaţii neautorizate, nu am încercat să blocăm instituţiii, nu am dat cu pet-ul în asfalt. Pur şi simplu, am semnat o iniţiativă cetăţenească, declanşând un proces legal şi constituţional,

Nu suntem singura ţară din Uniunea Europeană în care societatea civilă a reacţionat pentru a se apăra de efecte ale revoluţiei culturale care distruge cultura şi civilizaţia europeană. Şi nu vom fi nici ultima.

 Discriminare şi restrângere a unor drepturi? Să fim serioşi: homosexualii nu au dreptul să se „căsătorească” în România şi iniţiativa noastră nu face decât să solicite o clarificare, perfect legală, în textul constituţional, pentru a evita discuţii ulterioare.

În rest, nu solicităm nici interzicerea homosexualităţii, nici măcar, o altfel foarte necesară, clarificare cu privire la finanţările şi agendele reale ale unor organizaţii non-guvernamentale care ocupă nişte roluri nejustificate în societatea civilă românească, apărând „minorităţi”.

Continue reading bogdanduca.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s