Ziua Mondială de Evanghelizare promovată abitir de adepții NAR (Heidi Baker, Bill Johnson…)

a53

by Paul Morar

Cu vreo câteva zile în urmă am citit (sau mai bine zis am vizionat) o știre în care era vorba despre un mare eveniment evanghelistic ce ar urma să aibă loc pe data de 28 mai 2016 (și) în România.

Cum totul in ziua de azi e global, mondial, planetar etc… la fel si acest eveniment se numeste “Ziua Mondiala de Evanghelizare”.

Iata ce ne spune Samy Tutac, presedinte al Comunitatii Bisericilor Baptiste din Timisoara despre eveniment:

Creștinii din întreaga lume se pregătesc pentru cel mai mare eveniment evanghelistic din istorie “Global Outreach Day” sau “Ziua Mondială de Evanghelizare”. Viziunea Zilei Mondiale de Evanghelizare este aceea ca fiecare credincios să vestească Evanghelia în ultima sâmbătă din luna mai, în fiecare an. Milioane de credincioși din întreaga lume vestesc Evanghelia în acea zi.

Ziua Mondială de Evanghelizare este un catalizator pentru un stil de viață evanghelistic. Obiectivul este ca fiecare credincios să ajungă la cel puțin o persoană cu Evanghelia în acea zi. Când a fost întrebat cine ar succesorul său, Billy Graham, a declarat unei adunări mari: ”Voi toți”. Putem să ajungem la lumea noastră doar dacă fiecare credincios ia măsuri. Imaginați-vă o zi în care fiecare credincios este activ și transmite Evanghelia. Ce impact ar face într-o lume pierdută! Ziua Mondială de Evanghelizare provoacă toți credincioșii obișnuiți să vestească Evanghelia în acea zi. Există o singură persoană importantă pe care dorim să o mobilizăm: Tu!

Multe biserici și organizații misionare lucrează împreună pentru a ajunge la oamenii din lumea noastră, dar în această zi specială accentul nu este pe nici o biserică sau misiune – este pe Evanghelia lui Isus Cristos! Ziua Mondială de Evanghelizare este un catalizator util pentru a mobiliza biserica pentru evanghelizare. Întregul trup al lui Hristos în acțiune este răspunsul principal pentru o lume pierdută. Zeci de biserici locale, din zeci de orașe și sate din România, se pregătesc pentru acest eveniment, coordonat de organizația creștină “Cristos pentru Toți”. Mai multe informații despre desfășurarea evenimentului în România, vor fi disponibile în următoarele zile.

Detalii despre “Global Outreach Day” la nivel mondial pe www.globaloutreachday.com.

Fii parte din acest eveniment mondial!

Samy Tuțac

Cum sunt curios din fire… am vrut sa aflu mai multe informatii si am dat click pe link-ul de mai sus “Global Outreach Day“. Surprize! Surprize!

Cine credeti ca sunt printre cei mai importanti promotori si parteneri ai evenimentului? Recunoasteti cumva personajele de mai jos?

zme1

.

zme2

Dupa cum probabil v-ati dat seama avem de-a face cu o retea formata din cunoscuti si importanti “apostoli” sau “profeti” NAR: Bill Johnson, Mike Bickle, Che Ahn, Heidi Baker, Reinhard Bonnke, Cindy Jacobs, Loren Cunningham, Lou Engle, David Shibley, Rodney Howard-Browne, Peter Wenz, Markus Rappsi altii.

Continue reading ‘Ziua Mondiala de Evanghelizare sau Ziua Mondiala de NAR-izare?’ »

___________________________________________________________

Biserica Adoram Arad face Reclamă pentru carismatica Heidi Baker, doborâtă și fixată la podea de duhurile Satanice –  VEZI aici: Heidi Baker

Credem că Heidi Baker face declarații dubioase, iar cartea de mai jos, nu e decât o carte ne-duhovnicească.

CONSTRÂNSĂ DE IUBIRE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.