SENZAȚIONAL: Heidi Baker – “doctorița” în teologie

Heidi Bakerby Paul Morar

Heidi Baker este o femeie care face minuni grozave în Mozambic. Ea a făcut doctorat în teologie la Oxford. Este unul dintre cele mai strălucite minți în creștinism. IQ-ul ei este extraodinar. Și ea a spus așa: “Mințile europenilor au suferit o deteriorare a creierelor încât să nu mai putem crede în minuni.

(Iosif Ton, “De ce nu pot crede europenii in minuni?” – revista “Alfa si Omega TV Magazin“).

Să le mulțumim lui Iosif Ton si bisericii Adoram din Arad pentru faptul că promovează în România pe “una dintre cele mai strălucite minți în creștinism:)

Sursa:

Advertisements

2 thoughts on “SENZAȚIONAL: Heidi Baker – “doctorița” în teologie

  1. Apostazie demonica in plina desfasurare!Saracii oameni inselati! Ce durere !!Ce sfarsit groaznic vor avea ! Saracii romani care sant inca prinsi in cursele apostatului demonic -Ton Iosif !!! Ce mare rusine face lui Dumnezeu acest om cu cei care il asculta si il promoveaza! Biserica Adoram si ALTII care stau ascunsi si ataca din intunericul vietii lor!!! Sa ne rugam pentru Mila si Indurare de la Dumnezeu pentru cei nevinovati cazuti in mrejele acestor satanisti ! Cu siguranta cei vinovati vor fi pedepsiti !Nu este scapare pentru ei ! Cate pietre de moara vor trebuii sa li se agate de gat innainte sa fie tarati in fundul marilor si oceanolor …..? Raspundeti va rog !Dati-i pe fata! Scoateti-i la lumina sa fie osanditi-i public ! Cautati pietrele de moara ! Sfarsitul lor e aproape ! SI SE VA FACE O JUDECATA !!!

  2. Pingback: 7 Atenționări pentru trezirea ta spirituală (și a bisericii) – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s