SOLVEIG HORNE – Comunicat de Presa: Revizuirea cazurilor individuale de îngrijirea copilului

solveig-horne-via-twitterSOLVEIG HORNE pe Facebook: Luăm criticile față de bunăstarea copilului în mod serios și cerem acum misiunii de sanatate de a trece printr-o selecție din problemele de protecția copilului,  refuzate de experti sa le lucreze și sa le trateze în consiliul de judet.

Consiliul de sănătate va revizui îngrijirea copilului

Comunicat de presă | Data: 19/04/2016
Nr: 16020

Pentru a obține mai multe informații despre tratamentul de îngrijire al copilului, transmit acum ca sarcină  Consiliului Național de Sănătate să treacă printr-o varietate mai mare  de cazuri  acute cu privire la modul de  îngrijire.

Revizuirea protecției copilului

Ministrul pentru Copii și Egalitate, Solveig Horne, a anunțat o revizuire a cazurilor individuale de îngrijire a copilului, la o conferință legată de încredere și privind  normelor legale din luna decembrie a anului trecut.
– Știm că se aduce mult bine in îngrijirea copilului, dar bunăstarea copilului aduce multe critici, fie ca s-a intervenit prematur sau incorect, sau  ca au venit prea târziu. Ne dorim, de a obține o imagine a modului în care funcționează sistemul, modul în care sunt tratate și executate cazurile  și ce se întâmplă în acele cazuri unde s-a eșuat, spune Horne.

Ambele proceduri în îngrijirea copilului, munca de experți și de tratament din Consiliul Județean, urmează să fie revizuite.

Consiliul de Sănătate a acordat contractul

Consiliul de Sănătate are o misiune unică de a trece printr-o ordine de îngrijire de selecție și comenzi de urgență pentru a asigura calitatea în îngrijirea copilului.

– Sunt convinsă că Consiliul de sănătate va fi în măsură să rezolve acest lucru într-un mod bun. El are o legitimitate înaltă și expertiză cu privire la sistemul de protecție al copilului și al normelor, și are responsabilitatea generală de supraveghere a serviciilor de protecție a copilului. Poate începe rapid, cu o misiune, a declarat ministrul Horne.

Copiii și Egalitatea 

Compartimentul “Copilul” lucreaza în prezent la un mandat pentru misiune, și de Sănătate în consultare cu Ministerul Sănătății. Aici s-a elaborat ce să acceseze, și procesul de revizuire. Există, de asemenea, necesitatea unei legi interimare care, printre altele, să ofere acces la informații de la panourile județene. Timpul când Consiliul de Sanatate isi va prezenta raportul va fi clarificat în mandatul final.

Diferite probleme

Numărul de cazuri de protecție a copilului care urmează să fie revizuite trebuie să fie suficient de mare pentru a acoperi diferite părți ale țării, municipalități mari și mici, copii de vârste diferite.

– Cazurile unice pot furniza informații cu privire la ceea ce ar putea eșua și de ce are loc acest eșec. Reexaminarea va oferi cunoștințe valoroase pe care le putem folosi pentru a dezvolta în continuare bunăstarea copilului, spune Solveig Horne.

Read Delight In Truth’s commentary on this press release in the english language here –

Press Release from Barnevernet Boss: Will Review Cases

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s