Semnele islamului, drept “semne” la … București?

islamonly

De unde vine, cu adevărat, bomba în România?

E o întrebare într-un articol din Gândul.info

Migrarea, de regulă, o fac extremiștii, de stânga sau de dreapta.

Însă, după cum se vede că se comportă extremiștii musulmani,  organizația ISIS, care e doctrina islamică, cu falsul dumnezeu (Alah), dar mai ales cu activitatea subversivă a islamiștilor (din ultimii ani) în bătrâna și ne-vigilenta Europă, România (ca și ale state, inclusiv USA) NU are alternative în luarea unor decizii (obiective) urgente  cu privire la ne-primirea imigranților islami (necreștini) și respectiv la interzicerea ridicării unei grandioase moschei în București.

De fapt în cartea Psalmi stă scris:

Potrivnicii Tăi au mugit în mijlocul Templului Tău; şi-au pus semnele lor drept semne… Semnele noastre nu le mai vedem; (Psalm 74:4; 9a – Biblia Cornilescu)

Vizionați AICI filmulețul Jacheta roșie la o femeie musulmană, și aveți o mostră  de comportament extremist islamic de fiecare zi –  Însă, cu mari rezerve a se viziona de către cei extra-sensibili și de minori (numai cu acordul părinților).

De unde până unde că, acum, Țara Românească promovează agenda altor țări sau popoare, ale altor conducători? Mai înainte vreme, secolele de tristă amintire, strămoșii noștri au plătit un bir greu marilor imperii și puteri străine care apăsau asupra poporului nostru. Au urmat  dinastia regală, blocada comunistă, lăsarea României de izbeliște la încheierea păcii din 1945, tranziția cu predo-comuniștii ultimilor 25 de ani (Iliescu și Băsescu)  și ASTĂZI se continuă cu mascarada unor conducători ne-patrioți și incompetenți a gestiona interesele României (Ponta și Iohannis).

Cum ar fi astăzi acceptarea unei Grandioase Moschei  pro-Alah în metropolele din Budapesta, Viena, Praga, Warsovia, Sofia sau Roma? În majoritatea acestora ar fi o idee nefastă, chiar imposibilă.

De ce în România ar fi altfel? Au fost împotrivitori și pentru marea Catedrală Ortodoxă din București (din motive obiective), cum pot guvernanții (iresponsabili) României să pună chiar și în discuție această alternativă strgătoare la Cer?

În 1927 George Călinescu a opinat împotriva deschiderii unei Universități la București cu activitatea numai în limba franceză, motivând cu patriotism de român această dorință.  Glasul înaintașilor noștri strigă azi (prin cuvintele noastre) împotriva  ridicării în București a unor lăcașuri de cult grandioase străine de tradiția culturii poporului român și creștinismului. Poporul român este eminamente creștin în fibra lui intrinsecă, de mii de ani (nu de ieri pe azi), Țara își are peste tot ridicate biserici creștine unde poporul se strânge la închinare înaintea Creatorului lor. Din Scriptură am primit învățătură și legile morale pentru sănătate și bunăstare, iar decalogul creștin stă mărturie trecutului, prezentului și viitorului nostru, dat de Dumnezeu prin Tablele legii (porunca I)

Să nu ai alți dumnezei afară de Mine!” (Exod 20, 3).

Nu putem accepta în Patria noastră creștină un alt dumnezeu, decât pe Dumnezeul românilor, pe Mântuitorul Isus Christos (Dumnezeu) și pe Duhul Sfânt (Dumnezeu) care ne călăuzește și ne binecuvintează viața.  Românii care nu înțeleg asta, nu sunt nici creștini, nici patrioți, nici responsabili de menirea lor de a lăsa Țara urmașilor lor după spusele lui Ștefan cel Mare (Apus de Soare):

 “Moldova nu este a mea, nu este a voastră..  este a urmașilor,  a urmașilor urmașilor noștri, în veacul veacurilor!” (Ștefan cel Mare)

Cum pot vorbi altfel cei înălțați în dregătoriile Țării? Nimeni nu le-a dat  și nu le poate da un alt mandat!

2 thoughts on “Semnele islamului, drept “semne” la … București?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.