Peste 60 000 de iranieni și-au descărcat Biblia App, folosind o aplicație anonimă

Zeci de mii de iranieni și-au descărcat Biblia în ultimele luni, datorită unei inițiative a postului de radio creștin SAT–7, cu toate restricțiile impuse de guvernul Iranului.

Din septembrie 2015, când SAT–7 a deschis un serviciu de chat ce oferă anonimat și securitate, peste 60 000 de iranieni și-au descărcat Biblia în totalitate sau porțiuni ale acesteia. Aplicația de mesagerie App, numită Telegram, permite ascultătorilor să trimită mesaje anonime la SAT–7, care le poate pune la dispoziție programe creștine și să-și descarce Biblia. Acest serviciu este foarte oportun în special într-o țară precum Iran, unde se blochează frecvent mediile sociale cum este Facebook și autoritățile urmăresc de aproape convorbirile telefonice, mesajele de text și poșta electronică.

SAT–7 spune că primește aproximativ 2 000 de mesaje zilnic de la ascultătorii iranieni, care le mulțumesc pentru că le oferă un spațiu în care credincioșii să le vorbească altora și să-și împărtășească credința. Mulți întreabă de rugăciune sau doresc să depună mărturie de credința lor.

Nu avem suficient personal pentru a ne ruga pentru toată lumea. Este ceva ce ne depășește”, spune Benjamin Parsa, director de relații cu audiența de la SAT–7. El a adăugat că 1 000 de persoane au descărcat Biblia în prima săptămână, când a fost oferit serviciul.

Acest post de radio contează în acest moment cu peste 1,7 milioane de ascultători în Iran. Un iranian, ascultător fidel al acestui radio creștin, a declarat pe post: „Acesta nu este doar o organizație misionară sau un program al mediilor de comunicare, ci este adevărata noastră biserică în acest moment”. Continue reading A C C E N T E

Sursa: Christian Today

http://benidradici.com/peste-60-000-de-iranieni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.