ROBERT TURCESCU – “Eu, dacă eram consul la OSLO, pe ….”

robertturcescuby Rodi in INTERVIEW

Eu, dacă eram consul la OSLO, pe cuvântul meu de onoare, știu că sună nebunește în toata povestea asta, dar, dacă vedeam m-aș fi ținut cu mașina după acest Bodnariu, după tata. Dacă într-adevar se confirmă ceea ce ne-a povestit sora lui, că el merge patru ore să-și vadă copilul mic, după aceea conduce înapoi și merge iarași ca să-i vadă și mama ceilalți copii… Mă tineam așa o zi, două, si vedeam că se intâmplă chestiunea asta…. sau îl trimiteam pe ăla, că fiecare Ambasadă are doi  ofițeri de servicii secrete. Îi spuneam la ăla: „Măi, fă-mi si mie un raport. Spune-mi care e situatia cu ochiul, timpanul…” Dacă vedeam că-i situatie dramatică la nivelul celei descrise de sora lui Marius Bodnariu (Andreea Stoia) eu mă legam, consul [fiind], mă duceam in fața guvernului. Chit, că mă luau ăia, mă expulzau, mă dădeau afară din diplomație. Mă legam de garduri, măi. Pe cuvântul meu!

Și spuneam: „Măi, nu plec de aici până când cu oamenii astia nu faceti ceva”. „Măi, sunteti nebuni?”

“Vă inteleg, sunteti norvegieni. E okay, este in regulă. E țara voastră. Este legea voastră. Dar vorbim despre oameni de aici. Vorbim despre o familie cu copii.

Am inteles, ati luat copiii. Pune copiii undeva, să stea la o distanta la care si parintele ăla să poată in continuare să mențină legatura cu copilul.

Pe femeia aceea, de ce nu au putut să o țină in continuare să alăpteze copilul ăla? Iartă-mă, Pavel, sunt nervos, dar trebuie să admiti că mi se pare absurd.

 Continue Reading RODIAGNUSDEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.