Sute de persoane demonstrează în Norvegia – Împotriva „Răpirii de copii” din familii, abuzivă, prin Sistemul de Protectia Copilului!

Cazul familiei Ruth & Marius Bodnariu –  căreia li s-a luat cei 5 copii de  către autorități prin sistemul „Barnevernet” (Serviciul de Protectie al Copilului), nu este un caz unic în Norvegia!

Mai exista cel putin o familie de români care trece prin aceeași situație, și alte sute de familii (mai ales de emigranți), care lociuesc în această țară.

Norway Child Protection Services 1

Screen capture

Vă recomandăm să citiți articolul de mai jos despre Sistemul Barnevern, Protecția Copilului în Norvegia, pentru a înțelege mai bine problema abuzivă a acestei țări.

Traducere Blogul Agnus Dei din articolul:Hundreds protest ‘kidnapping’ in Norway’s Child Welfare System

La sfarsitul lunii Mai, anul acesta, sute de persoane au demonstrat in capitala Norvegiei, Oslo, care au protestat impotriva sistemului de asistenta maternala(foster care system) din aceasta tara.

Ploaia torentiala din Oslo nu i-a impiedicat pe cei cateva sute de demonstranti sa-si faca punctul lor de vedere auzit, in timp ce se adunau in Statia Centrala, de unde s-au indreptat spre cladirea parlamentului. S-au tinut in sus banere pe care scriau: ,,Copiii nu sunt un mijloc de afacere”, sau ,,Aduceti inapoi copiii nostri.” Ei sunt suparati pe sistemul norvegian, Barnevernet, prin care familiile si-au pierdut copiii pe motive de abuzari, cum ar fi de exemplu dislocarea accidentala a unui dinte care se misca al copilului.

O mama originala din Republica Ceha si-a pierdut copiii in anul 2011, si deatunci poate sa-i vada doar 15 minute de doua ori pe an. Cand isi intalneste copiii, ei ii este interzis sa vorbeasca cu ei in limba ceha.  Acest incident a provocat un raspuns furios din partea Presedintelui Cehiei, Milos Zeman, care in luna Februarie a comparat Barnevernet, cu sistemul infam al Germaniei Naziste, numit „programul de crestere arian.”

Captura screen

Captura screen – O pancarda cu poze de copii luati de la parinti in Norvegia.

In Octombrie 2014, Barnevernet a smuls fiul cuplului rus, dupa ce copilul a spus colegilor de clasa ca mama lui i-a scos din gura un dinte care se misca.

Conform celor spuse de Natalya si Sergey Shianok, fiul lor Oskar, care avea atunci cinci ani, a spus copiilor de la scoala ca mama lui i-a tras afara, din greseala, dintele de lapte. Natalya a explicat ca in timp ce-si ajuta copilul sa-si traga tricoul peste cap a lovit din greseala dintele de lapte care deja se misca.

,,Cei de la protectia copilului au spus ca  acesta a fost abuz de copil, pentru ca mama a lovit dintele in mod intentionat. Pentru moment copilul Oskar, ramane in custodia unei familii adoptive norvegiene in timp ce mama lui nu are habar unde ii este copilul”, a spus consulul rus din Norvegia, Igor Lapitsky.

Activistul pentru drepturile omului, Marius Reikeras este critic la adresa guvernului norvegian de acest mod de cheltuiala guvernamentala, spunand ca banii acestia ar fi de mai mare eficienta daca ar fi alocati in alta parte.

Serviciul de Protectie al Copilului din Norvegia, declara printre altele ca parintii sunt resposabili pentru furnizarea de ingrijire si protectie ai copiilor lor. Ei isi bazeaza actiunile in interesul cel mai bun al copilului si cateodata cel mai bun interes al copilului este in conflict cu cel mai bun interes al parintilor.

SEMNATI PETITIA in suportul FAMILIEI Bodnariu aici..- PETITIE – Familia Bodnariu acuzata de statul Norvegian de crestinism radical, parintii sunt acuzati ca indoctrineaza copiii Deja s-au adunat 16,000 de semnaturi. Adauga si semnatura ta.

CITESTE despre cazul familiei Bodnariu aici – 

IN ENGLISH:

Norway: Parents protest Oslo’s

child „kidnapping” policies

Several hundred demonstrators, supporters and parents who have lost their children to Norway’s foster care system gathered at the Central Station in Oslo before marching to the city’s parliament Saturday.

Video ID: 20150530-082
Video on Demand: http://www.ruptly.tv

VIDEO by Ruptly TV

Norway: „This is a Nazi system” –

MEP on Norwegian foster care system

Member of the European Parliament Tomas Zdechovsky called the Norwegian foster care system a „Nazi system” as he joined a demonstration in Oslo together with several hundred other demonstrators, supporters and parents on Saturday.

4 thoughts on “Sute de persoane demonstrează în Norvegia – Împotriva „Răpirii de copii” din familii, abuzivă, prin Sistemul de Protectia Copilului!

 1. Nu pot sa spun decat RUSINE NORVEGIEI! O tara care trece peste cadavre pentru a-si implini scopul, o tara care protejeaza casatoriile intre homosexuali si adoptia copiilor de aceste “familii”. Rapesc “legal” (mai bine zis diabolic) copiii de la familii normale. Pentru ei copiii sunt doar niste nume trecute hartie (de fapt cred ca folosesc formatul electronic) le dau COPY-PASTE dintr-o familie in alta dupa bunul lor plac.
  Ce si cine sustin aceste actiuni? Banii (nu putini) care sunt investiti in aceste institutii? Nevoile cuplurilor de acelasi sex de a adopta copii? O, nu, nicidecum, cu siguranta este vorba despre “protejarea copilului”, chiar daca aplica tehnici de distrugere a caracterului acestor copii iar starile emotionale si traumele psihice sunt scoase afara din aceasta ecuatie.
  Cifrele vorbesc de la sine. Conform raportului oficial publicat pe situl utrop.no, numai în 2010, peste 11,300 de copii au fost luati de la parintii lor biologici. Conform Biroului de Statistica al Norvegiei, numai în 2011, un numar de 12,492 de copii au fost separati de familiile lor, fiind internati în “institutii“ specializate sau dati spre adoptie altor familii.
  NORVEGIA TREZESTE-TE!

 2. John

  este strigator la cer ce se intampla in Norvegia; sa iei copiii unei familii care-si crestea copiii intr-un spirit bun al crestinismului biblic este o rusine pt Norvegia…si pentru Europa care doarme in fata unor astfel de fapte.

 3. Ghita Bizonu'

  Dementa in stare pura!!!! Un dinte de lapte care se misca ? E mult mai bine ca atuunci cand se misca prwa mult sa il scoti! Nu doare .. dar e mai boine deact sa fie inghitat sau sa se trezeasca cp[olul ca il “mesteca” impreuna cu bolul alimemtar !!

 4. Biris Gabriela

  Cred ca sunt vremurile de pe urma cand crestinii sunt prigoniti si cand sa fii crestin este o crima. Este sfarsitul acestei omeniri, trebuie sa ne unim cu totii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.