NEWS: Ex-transgenderii și ex-homosexualii se deschid și spun adevărul

heyer_walt_photoPentru prima dată, foști transgenderi și homosexuali și cei care îi iubesc se adună pentru a discuta despre aducerea speranței la problemele din viața lor.

by Walt Heyer

În picioare pentru Adevăr (Standing for Truth) este prima reuniune de experți naționali, terapeuti, medici, avocați, lideri religioși, foști homosexuali, părinții și prietenii foștilor homosexuali, copii ai părinților homosexuali, precum și ai celor cu intervenții chirurgicale transsexuale care regretă și care îndrăznesc să spună adevărul.

Aproximativ 20 de vorbitori vor contribui la conferința de o zi din 26 octombrie în Salt Lake City. Sunt ca ultimul din lista de mai sus: cel cu regret al intervenției chirurgicale de transgender. Detractorii m-au numit un pseudo-celebritate, dar mi se pare că e de preferat să trăiesc viața mea ca o pseudo-femeie sau transsexual pseudo-femeie.

Nu contează cât de inconfortabil sau incomod, poate fi pentru persoanele LGBT și susținătorii lor, ratele de regret transgender si suicid rămân ridicate și, în consecință, nu poate fi respinsă ca lipsită de importanță. Cercetarile au arătat că mai mult de 60 % din transgender suferă de tulburari comorbid. Pentru mine, acest lucru dovedește transgender este o diagnosticare incorectă la boală în majoritatea timpului. Tulburările comorbide sunt o cauza directă pentru rata uluitoare și rușinoasă a tentativei de sinucidere în rândul transgender de 41 %.

A nu se confunda transsexualii și oamenii gay

Am câteva speranțe pentru rezultatele Conferinței și pentru oamenii care vor fi alături de mine prin vorbirea adevărului.

În primul rând, permiteți-mi să clarific o concepție de obște greșită. Accentul declarat al conferinței este înțelegerea homosexualității. Amuzant lucru pentru mine deoarece niciodată nu am fost homosexual, și în munca mea cu transsexualii care regretă, nici unul dintre ei nu a fost homosexual. Adevărul incorect politic este că marea majoritate a transgenderilor care regretă cu care eu sunt familiar nu sunt, de fapt, homosexuali. Transgenderii cu care lucrez sunt persoane care suferă de sentimente puternice de confuzie a identității de gen, dar nu au de-a face cu atracția de persoanele de același sex sau cu homosexualitatea.

Adevărul incorect politic este că marea majoritate a transgender regretters ,cu care eu sunt familiar, nu sunt, de fapt, homosexuali.

De-a lungul vieții mele, persoanele neinformate și-au asumat am fost homosexual. Poate de aceea am fost invitat să participe la această conferință. Eu nu pot ajuta, dar întreb, cât de mulți dintre vorbitori și participanți vor fi dezamăgiți că nu sunt homosexual și nu am fost niciodată.

În timp ce eu sunt pe subiectul homosexualității, aș dori să clarific altă concepție greșită a oamenilor despre mine și punctul meu de vedere. Unii oameni spun că trebuie să fiu anti-homosexual. Eu nu sunt. Sponsorul meu, de la Alcoolicii Anonimi, e homosexual din ultimii 30 de ani. Din când în când, am luat cina și am petrecut un timp cu el și cu alți prieteni homosexuali. Așa că atunci când cineva spune că sunt anti-gay, arată cât de puțin știe despre persoanele transgender, în general, și despre mine în mod special.

De fapt, prietenii mei homosexuali mă încurajeazăvorbesc despre regret, ce văd printre transgender și transsexuali după schimbarea de gen. Susținătorii LGBT, însă, vor să-mi insufle ca fiind rabidly anti-LGBT. Adevarul este ca, eu sunt rabidly anti-sinucidere pentru transsexuali și transgender, și nu susțin mai multe intervenții chirurgicale de schimbare de sex inutile efectuate pe suferința persoanelor care de multe ori duc la un regret profund.

Unde este voință este și o cale

Unii dintre terapeuți vor prezinta la aceasta conferință într-o manieră agresivă despre eficacitatea terapiilor reparative controversate. Am găsit două adevăruri despre tratament si eficacitatea acestuia. Primul este că nici un tratament de orice fel nu va fi eficient în cazul în care clientul nu dorește să participe.

Dacă cineva vrea cu adevărat ajutorul și are o dorință reală de a opri comportamentul problematic, tipul terapiei nu contează: Schimbarea e posibilă și se va întâmpla.

Pe de oparte, dacă cineva vrea cu adevărat ajutor și are o dorință reală de a opri un comportament problematic, tipul terapiei nu conteaza: Schimbarea e posibilă și se va întâmpla. Dacă cineva vrea cu adevărat să schimbe, nimeni nu-l poate opri. Pe de altă parte, însă, dacă cineva nu vrea să se schimbe, nimeni nu-l poate influența pentru a-și schimba comportamentul.

Prezentatorii Conferinței includ participanți ai religiei care pot vorbi despre modul cum biserica ransformă LGBT. Unii homosexuali, în ciuda Bible King James, [Regele] au elaborat una propria lor, numită Queen James Bible [Regina], care omite sau rescrie toate trimiterile de homosexualitate la păcat.

Dar m-am simțit întotdeauna incomod atunci când liderii religioși se concentrează asupra păcatelor la homosexuali și transgenderi, în cazul în ei înșiși sunt liberi de păcat. Scriptura ne cheamă pe toți dintre păcătoși în cartea Romani: “Căci toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu.” (Romani 3:23)

Scriptura nu le dă liderilor religioși să ridice orice cale peste oricine altcineva cu privire la păcat. Căci toți suntem păcătoși și suntem lipsiți de slava lui Dumnezeu: liderii religioși și homosexualii sunt la fel în această privință.

ci toți suntem păcătoși și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu: liderii religioși și homosexualii sunt la fel în această privință.

Conducerea bisericii ar putea respinge homosexualii pur și simplu, crezând că sunt dincolo de răscumpărarea lui Hristos. Am aflat de la sursă cum unii lideri religioși nu doresc să aibă nimic de-a face cu transgenderii. În timp ce trăiam ca Laura Jensen, persona mea transgender, într-o duminică am participat într-o biserică. Mai târziu în acea zi, pastorul s-a pronunțat aspru: “Noi nu vrem acest gen în biserica noastră.” Din fericire, nu ăsta a fost sfârșitul poveștii.

Un alt lider de biserică m-a primit și mi-a permis să devin parte a bisericii. Din cauza acestei biserici, ai cărei membri și conducere mi-au arătat iubirea și s-au rugat pentru mine, un transgender, am fost în cele din urmă răscumpărat și restaurat. Pastorii trebuie să aibă încredere că puterea și harul lui Dumnezeu pot, și adesea o face, să răscumpere transsexuali și homosexuali.

O nevoie disperată de Legal Beagles

Ce conferință de mare importanțăar fi completă fără avocati care abordeze ramificațiile juridice ale agendei LGBT? Am un interes personal în legalitatea înregistrării și desemnării de gen la naștere. Sper avocatii de la această conferinta vor spune adevărul despre obstacolele întâlnite în regretters la restabilirea înregistrării originale de gen avute la naștere.

Judecătorii până în prezent nu au permis înregistrarea nașterii mele pentru a fi restaurat la masculin.

Din punct de vedere juridic, viața mea a fost distrusă de două ori. Prima distrugere a venit în 1983. După ce chirurgii au feminizat aspectul meu cu cuțitele, instanțele au fost de acord că sexul mea să fie schimbat și înregistrarea nașterii mele se putea revizui în mod legal de la bărbat la femeie. Cea de a doua devastare, a fost respingerea repetată a instanțelor la cererile mele din 1989 de a restabili desemnarea de bărbat a genului în dosarul meu de naștere. Avocații au ajutat să pregătesc o strategie și actele de mai multe ori, dar judecătorii până în prezent nu au permis ca înregistrarea nașterii să fie restaurat la masculin.

Ultima mea încercare de a restabili genul de bărbat pe certificatul meu de nastere a fost în 2011, după ce statul California a hotărât a nu permite nimănui să schimbe legal înregisrarea de gen fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Un judecător de la California Superior Court a refuzat dreptul meu de a mi se restabili, din punct de vedere de gen, masculinitatea mea. După toți acești ani de a fi reînregistra ca fiind născut de gen mascul, înregitrarea nașterii mele este încă de gen greșită.

Este o nebunie cât de usor un transgender nou-făcut își poate schimba sexul avut în fața instanțelor. Dar pentru cei care regretă actul schimbării de sex, ușa le este închisă. Ca și mine, ei sunt condamnați să plătească pentru decizia lor de-a regreta și-a avea sexul greșit specificat pe certificatul de naștere, cu orice recurs legal.

Adevărul medical vorbește

Știu că medicii vor vorbi la conferință, unii dintre ei se vor spune că biologic este evident imposibil de a schimba genul cuiva. Sigur, interventii chirurgicale cosmetice pot face să arate în acest fel, dar totul este o mascaradă elaborată chirurgical. Modificările cosmetice sunt incapabille de a produce o schimbare de sex biologic. Unii regretters mi-au spus cât de obositor a fost să țină pasul cu mascarada.

Poate că adevărul cel mai uimitor in timpul conferinței va veni din poveștile lui Janet Boynes, un fost homosexual; Regina Griggs, mamă a unui fost homosexual; Andrew Graham, un fost homosexual; Dawn Stefanowicz, care a fost crescut de un părinte gay; și chiar eu, un regretter transgender.

Sper într-un forum deschis la diferite discipline, cum ar fi acelea prezente la această conferință, îi ajută pe oameni să înțeleagă mai bine ambele părți ale problemei sociale. Fii cu ochii pe acest prim fel de conferință, și rugați-vă. Rugați-vă că se va respira adevărul în cei care se luptă cu probleme de identitate de gen sau atracție față de același sex și de către familiile care îi iubesc.

*

sexchangeregretWalt Heyer este un orator și autor realizat, cu o pasiune pentru mentorat persoane ale caror vieți au fost sfâșiate de interventii chirurgicale inutile de schimbare de sex.

*

Sursa: http://thefederalist.com/2015/10/26/ex-transgenders-and-homosexuals-come-out-of-the-closet/

Traducerea: George Danciu

One thought on “NEWS: Ex-transgenderii și ex-homosexualii se deschid și spun adevărul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.