Anamaria Cucicea: Răscumpărați vremea

clepsidraFragilitatea vieții nu o poate descrie nimeni…astăzi ești iar mâine potți fi doar o amintire în memoria cuiva sau o poza în album…Timpul nu poate fi oprit dar poate fi trăit din plin…Nu are rost să plângi după momentele trecute, ci bucură-te de prezent…zâmbește, iartă, dăruiește și bineînțeles iubește…trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima…Nu știi dacă mâine va mai fi o zi, un ceas, o clipă…Mai presus de toate, trăiește viața cu folos…Ești iubit de Dumnezeu, de aceea se merită să-L mărturisești pe Dumnezeu oriunde și oricând!

Fii plin de nădejde că într-o zi orice lacrimă din ochii tăi va fi ștearsă, orice durere se va sfârși…te vei întâlni cu Cel care te-a creat și te-a iubit atât de mult încât Și-a dat viața pentru tine…Mai este putin!

Răscumpărați vremea”, ne spune Domnul, timpul se scurge, nu poate fi oprit dar putem să trăim cu folos, putem să lăsăm în urma noastră pași care vor conduce spre Hristos!

Ce mare Har să știi ca Domnul te iubește, ce privilegiu să fii copilul Lui! Daca ești fiu de Rege, purtarea ta să fie ca a unui prinț! Fii plin de credință, de bunatate, fii gata să slujești, să te dăruiești! Fii gata oricând de luptă, fii gata pentru bătălia ce se dă pentru sufletele pierdute! Fii un fiu de Rege!

Anamaria Cucicea

Sursa: https://vegheati.wordpress.com/2015/09/22/rascumparati-vremea/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.