STEVE GALLAGHER – Păcatul sexual

Steve GallagherDupă ce avusese o viață decăzută în cel mai de jos grad, Dumnezeu l-a răscumpărat și l-a restaurat pe omul care fusese  Steve Gallagher. 

Odinioară,  aflat  în  locurile cele mai de jos unde păcatul putea să târâie pe cineva, după întâlnirea cu Creatorul său, Dumnezeu i-a transformat viața,  și, cu soția sa, împreună s-au dedicat consilierii și îndrumării oamenilor care  la rândul lor au fost afectați de diferitele patimi imorale de care este  astăzi prinsă societatea occidentală.

Steve Gallangher, este cunoscut românilor și prin cele  două dintre cărți sale: La altarul idolatriei sexuale și Irezistibil în ochii lui Dumnezeu, care au fost traduse în română.

La 15 Noiembrie 1013 a conferențiat în fața tinerilor în sala Bisericii Penticostale Speranța din Cluj-Napoca.

De la minutul 7.25 îl puteți vedea pe Stive Gallagher vorbind tinerilor:

[Textul suport al expunerii: Romani 1: 21-28]

STEVE GALLAGHER: “Inițial venisem pregătit să aduc un mesaj despre consacrare … dar Oli m-a încurajat să aduc un mejaj cu îndrăzneală din partea Domnului: despre păcatele sexuale, pentru că în România devine o problemă serioasă. Am să încep prin a vă istorisi foarte pe scurt istoria vieții mele. Și o încep din anul 1968, anul când în San Francisco a început Mișcarea Hippy și consumul de doguri! Acel curent a traversat toată America, a ajuns în Europa … și a schimbat lumea noastră pentru totdeauna.

M-am născut în Sacramento (Ca), în apropiere de San Francisco, iar în 1968 aveam 14 ani și n-a fost o coincidență că la vârsta aceea am început să folosesc droguri, fiindcă dintr-oadată a apărut chestia asta nouă, prin împrejurimi.

…Apoi curând am descoperit pornografia. Și masturbarea. Eram doar un adolescent, nu știam prea multe, dar am dat peste niște reviste și astea m-au cucerit de-a dreptul. Era ceva încântător! Deci iată-mă în postura aceea de tânăr adolescent, o nouă lume, pe de-a-ntregul nouă mi s-a dezvăluit în fața ochilor: sexul, drogurile, distracțiile, trăiam pentru mine însumi. Dar câți dintre voi știți că păcatul nu satisface niciodată sufletul?
Foarte curând am ajuns la punctul în care distracțiile nu mai aveau substanță, nu mai aveau ceea ce fuseseră odinioară. La vârsta de 15 ani eram deja implicat în promiscuitate. Și îmi plceau lucrurile acelea, de asemenea. Și am descoperit că am oarece abilitate. Puteam să-mi dau seama dacă o fată căuta un băiat. Pur și simplu știam, mă prindeam când o fată era la vânătoare la agățat, când o fată dorea să fie iubită și dorea să atragă atenția. Și eu știam cum să răpund și să le ofer aceasta. Asta m-a făcut să încep și să acord atenție fetelor și devenisem priceput în a face o fată să se simtă că e cea mai grozavă fată din toată lumea. Le făceam să creadă că le iubesc cu adevărat….”

Urmăriți mesajul lui Steve Gallagher:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.