Kim Davis a fost eliberată!

kim-davis-ordered-to-be-released-prison-breaking-news-leadUrmare presiunii creștinilor americani –

 Kim Davis a fost eliberată din închisoare!

 Ea intenționează să se întoarcă la locul de muncă

 

Kim Davis (born 9.17.1965) este  funcționarul public din  Kentucky care a sfidat ordinul de a elibera licențe de căsătorie pentru cuplurile de același sex. Ea  a fost eliberată din închisoare marți, dar avocatul ei spune că ea va continua să se opună până ce oficialii vor găsi o cale pentru a se stinge starea conflictuală dintre opoziția creștină și aceea a sindicatelor homosexuale.

Kim Davis a ieșit din centrul de detenție Carter County în prezența unui val de urale din partea susținătorilor ei creștini, sosiți din toată America, cantonați în a-și demonstra atașamentul pentru sora lor, în afara porților închisorii (Kim fiind dispusă după gratii încă de joi, 3 Sept.).

În acordurile cântării creștine  “Eye of the Tiger” s-a  produs un moment de maximă intensitate: pe scena adhoc constituită, în mulțimea susținătorilor, cu mâinile ridicate deasupra capului ei, plângând, alături de  soțul ei, de avocat și de candidatul republican la presedintie Mike Huckabee, și-a dat frâu liber sentimentelor de mulțumire și adorare a Mântuitorului Isus!  Spectacolul grandios s-a completat prin mișcarea  mulțimilor de pancarte, a marii varietăți de bannere, inclusiv un steag al Confederatiei Americane.

Kim Davis a mulțumit din suflet manifestării de iubire, susținătorilor de pretutindeni care au încurajat-o să acționeze, aducând glorie lui Dumnezeu.

 “Just keep on pressing,” Davis said. “Don’t let down. Because He is here.”

Her lawyer, Mat Staver, promised earlier that she would not back down until her demands were met.

“She’s not going to violate her conscience,” Staver said.

Risin’ Up: Kim Davis and Mike Huckabee Anger ‘Eye of the Tiger’ Writer

Davis, 49, grefierul de Rowan County, a respins repetat hotărâri judecătorești pentru a permite licențe de același sex căsătorie, declarând că aceasta ar încălca convingerile ei creștine. Argumentând că libertatea religioasă este compromisă, ea a cerut oficialilor de stat de a dezvolta metode alternative pentru emiterea licențelor fără a necesita să le autorizeze.

Judecătororul U.S. District David Bunning a închis-o pe  Davis după ce și-a manifestat disprețul. De atunci, cinci reprezentanți publici au mai acordat licențe cuplurile de același sex.

Însă marți, Bunning a ordonat eliberarea sa, citând  her office’s “fulfilling its obligation” by issuing licenses with Kim Davis’ name substituted with “Rowan County.”

Bunning a adăugat avertismentul că, dacă ea interferează cu ceilalți reprezentanți legali, “sancțiuni adecvate vor fi luate în considerare.”

“Nimic nu a fost rezolvat”, a declarat Staver la NBC News.

“Ea a spus instanței joi, că ea nu poate permite să iasă licențe  sub numele și autoritatea ei, care să autorizeze o căsătorie care se ciocnește cu conștiința și convingerea ei religioasă, și deci  Kim nu și-a schimbat această poziție”, a spus Staver.

Bunning cere, de asemenea, celor cinci funcționari adjuncți din Rowan County de a depune rapoarte de stare la fiecare 14 zile detaliate, în conformitate cu ordinele sale anterioare cu problema licențelor cuplurilor de același sex, în conformitate cu hotărârea din iunie a Curții Supreme.

Două alte funcționari din Kentucky – Casey Davis  și Kay Schwartz –  de asemenea au refuzat să emită autorizație de căsătorie a cuplurilor de același sex, pentru libertatea aceluiași argument religios. Însă acestea, nu au făcut obiectul unei provocări legale, și astfel nu au fost amenințate cu închisoarea.

***

De menționat că la eliberarea lui Kim Davis  a participat și binecunoscutul avocat român Horatio G. Mihet (President Centru de Libertate American Roman (CLAR) Senior,  Litigation Counsel  Liberty Counsel)

De asemenea, și de la biserica baptistă din Hickory au participat câteva persoane, conduse de Sebi Ivan, care pregătise cu mult devotament și bannerele grupului.

 

KIM DAVIS A MULȚUMIT CĂLDUROS SUSȚINĂTORILOR EI:

„Vă iubesc pe toți.

Vreau ca toată gloria să fie a lui Dumnezeu. Oamenii Lui s-au adunat și voi sunteți niște oameni puternici. Noi slujim unui Dumnezeu viu, care știe pentru ce mijlocim fiecare. Nu vă dați bătuți pentru că El este cu noi.

Dragilor, Vă iubesc pe toți!”

Sursa: http://www.nbcnews.com/news/us-news/judge-orders-kim-davis-freed-kentucky-jail-n423541

Foto: Kim Davis Free: Judge Orders Kentucky Clerk To Be Released From Jail

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.