Avertizări profetice pentru S.U.A.

Jonathan Cahn.

by Rabbi Jonathan Cahn

 Apostazia națională …!

În această zi, 29 Aprile 2015,  în urmă cu 226 de ani (1789), George Washington se pregătea pentru prima inaugurare prezidențială care urma să aibă loc în următoarea zi. Ziua în care America, așa cum o știm, și-a început existența cu mâna președintelui odihnindu-se asupra Cuvântului lui Dumnezeu. În acea zi va rezulta primul guvern al Americii care s-a adunat în rugăciune pentru a consacra Lui Dumnezeu viitorul Americii.

Însă, cu un secol și peste jumătate mai devreme avusese loc în aceeași zi un eveniment similar, pe data de 29 Aprilie 1607,călătorii de pe Susan Constant, Discovery și Godspeed, s-au adunat în rugăciune ca Cape Henry în fața unei cruci de lemn pe nisipul de pe plaja Virginiei ca să consacre noua civilizație voii și scopului lui Dumnezeu. Temelia biblică a Americii avea să fie afirmată și reafirmată din nou și din nou de către strămoșii ei, începând cu pelerinii din Mayflower, la puritanii din Massachusetts Bay până la conducătorii primelor colonii americane care au declarat și în scris faptul că noua federație a ajuns la existență doar pentru slava și scopurile lui Dumnezeu. Nici un istoric nu poate să rescrie acest lucru, și nici un președinte nu poate șterge acest lucru, și nici chiar 1000 de îngeri dacă ar jura pe 1000 de Biblii că nu este adevărat, în nici un caz nu ar putea schimba faptele cum că această civilizație americană a fost concepută, stabilită, dedicată și fondată pe o piatră din capul unghiului biblică. America a fost adusă în existență pentru voia și scopul lui Dumnezeu.

În urmă cu mai bine de 200 de ani, în această seară, George Washington a ținut în mâna sa prima adresare prezidențială/ În acea adresare se află o avertizare profetică, și anume:

Zâmbetele favorabile ale Cerului nu pot fi niciodată îndreptate spre o națiune care desconsideră regulile eterne ale ordinii și dreptății pe care însuși Cerul le-a rânduit.

Cu alte cuvinte, dacă America s-ar întoarce de la Dumnezeu și de la căile Sale, dacă nu ar mai lua în considerare legile Sale veșnice, ale ordinii și dreptății, atunci binecuvântările și zâmbetele Cerului vor fi înlăturate din țară. A fost o avertizare străveche care a fost dată prin cuvinte ebraice de către profeți împăratului lui Israel. Dar Israel s-a întors de la Dumnezeu, și în ciuda legilor, ordinii și dreptății stabilite, L-au înlăturat pe Dumnezeu din guverul lor, din piețele publice, din cultura lor, din viețile lor și ale copiilor lor, și s-au închinat la idoli și au servit altor dumnezei. Au sărbătorit imoralitatea și au persecutat dreptatea. Și-au jertfit copiii pe altarele dumnezeilor străini și binecuvântările lui Dumnezeu au fost retrase din țară și au fost înlocuite cu judecata. Au trecut 2500 de ani și America a făcut aceeași greșeală. Și noi ne-am întors de la Dumnezeu și noi l-am înlăturat din conducerea noastră, din piețele publice, din cultura noastră și din viața copiilor noștri. Și noi am profanat sacrul și am sfințit profanul. Și noi am omorât pe cei nevinovați, mai mult de 54 de milioane din copiii noștri nenăscuți și mâinile noastre s-au acoperit de sânge nevinovat. Noi am făcut ceea ce am fost avertizați să nu facem niciodată. Acum ne adunăm în orașul care poartă numele celui care ne-a dat avertizarea profetică…

Continuarea VIDEO (începând cu minutul 3:11, titrat în limba română)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.