Jean Pădureanu a răspuns chemării Evangheliei!

rodi-agnus-deiTânărul bogat – Omul care a făcut alegeri greșite.

by Luigi Mițoi

Jean Pădureanu (n. 22 martie 1936, Băilești, Dolj) acum în vârstă de aproape 80 de ani,  a fost unul dintre marii președinți ai cluburilor de fotbal din ultimele decenii, activând la Clubul de fotbal “Gloria Bistrița”. E adevărat, pentru un timp a fost condamnat la închisoare pentru acte de corupție, însă a fost eliberat condiționat.

La data de 11 iulie 2015 Jean Pădureanu s-a aflat printre miile de oameni veniți  pe Stadionul “JEAN PĂDUREANU” din Bistrița pentru a asculta mesajul Evangheliei propovăduite de Misiunea SPERANȚA. Cuvântul Evangheliei a fost rostit de către pastorul Luigi Mițoi care a predicat din Parabola Tânărul bogat.

La încheierea mesajului, pastorul Mițoi a cerut să coboare din tribună, jos pe aleea pavată de lângă gazon, toți cei care doresc mântuirea, iertarea și împăcarea cu Dumnezeu, Creatorul lor, prin har, și prin  credința în lucrarea de substituire a lui Isus de la Crucea Golgotei, care a suferit și  murit în locul omului păcătos, primind El  să fie Răstignit acolo între cer și pământ,  achitând plata păcatelor omului păcătos care crede în El.  Căci oricine crede în El va fi mântuit…!

Printre cei care au simțit în acele momente de cercetare și har, dragostea jertfitoare a lui Isus, prețuind și primind oferta mântuirii, s-a aflat și binecunoscutul om de fotbal Jean Pădureanu! Glorie Domnului!

Căci Mântuitorul Isus, spusese:

vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă.”(Luca 15: 7)

Căci, după cum ploaia şi zăpada se coboară din ceruri şi nu se mai întorc înapoi, ci udă pământul şi-l fac să rodească şi să odrăslească, pentru ca să dea sămânţă semănătorului şi pâine celui ce mănâncă,  tot aşa şi cuvântul Meu, care iese din gura Mea, nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele.”  (Isaia 55: 10-11)

 

One thought on “Jean Pădureanu a răspuns chemării Evangheliei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.