ONU a adoptat o rezoluție FĂRĂ PRECEDENT: Singura familie recunoscută este cea NATURALĂ.

Nueva York (Estados Unidos), 23 de septiembre 2013. El Canciller del Ecuador, Ricardo Patiño, inició su agenda del 68 Período de Sesiones de la Asamblea General de la ONU con: Reunión de Alto Nivel sobre Personas con Discapacidad y Desarrollo y con la Reunión bilateral con el director de ONU-Hábitat, Joan Clos. Foto: Fernanda LeMarie - Cancillería del Ecuador.

.                              by activenews.ro

Consiliul pentru Drepturile Omului din Cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a adoptat Rezoluția  A/HRC/29/L.25, intitulată : Protecția familiei: contribuția familiei la punerea în practică a dreptului la un standard decent de viață al membrilor săi, prin rolul său în educație și realizarea unei dezvoltări durabile.

Rezoluția, care a fost propusă de o serie de state africane, dar și Rusia și China, susține că “familia este principala responsabilă pentru creșterea, protejarea și copiilor”, dar și că “pentru a se asigura dezvoltarea armonioasă a copilului, acesta trebuie să crească într-o familie“.

Mai mult, rezoluția susține că “familia este grupul fundamental al societății și mediul natural pentru creșterea și bunăstarea membrilor săi, în special al copiilor“. Mai mult, ONU recunoaște explicit faptul că “familia este grupul natural și fundamental al societății și merită să fie protejată de societate și stat“.

Rezoluția a fost adoptată pe 3 iulie, la aproape un an de la propunere, cu 27 de voturi pentru și 14 împotrivă. Grupul țărilor care s-au opus a fost condus de Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Franța. Brazilia, Argentina, Mexic și Macedonia s-au abținut.

Așa cum era de așteptat, grupurile pro-familie și cele pro-homosexuale au reacționat în mod diferit. “Este ceva fără precedent, o victorie majoră pentru familie. Este pentru prima oară în istoria ONU când o rezoluție așa de comprehensivă a fost votată și în care se cere protecția familiei ca celulă de bază a societății, recunoscându-se dreptul fundamental al părinților pentru a-și educa copiii”, a afirmat Sharon Slater, șefa Famili Watch International.

De cealaltă, parte, activiștii LGBT sunt furioși. “Este un pas înapoi în ceea ce privește drepturile omului, pentru că ridică familia la nivelul unei instituții ce trebuie protejate, fără a lua în seamă abuzurile care se petrec în familii sau că există mai multe tipuri de familii”, se arată pe siteul Inițiativei pentru Drepturi Sexuale.

Celebra Ulrike Lunacek, parlamentarul european care a dat un raport cu același nume, a declarat: “Sunt șocată de tacticile folosite de Rusia și alte țări pentru a evita discuția despre ‘diversitatea’ de familii existente. Folosind expresia “familia” fără a recunoaște existența mai multor tipuri de familie înseamnă a nu privi realitatea, acolo unde găsim tot felul de familii“, a spus ea pentru siteul Intergrupul pentru drepturi LGBT din Parlamentul European.

Activiștii LGBT se tem că exprimarea din rezoluție, “familia”, va fi folosită ca precedent pentru opoziția față de legalizarea ‘căsătoriilor’ homosexuale sau “altor tipuri de familie”, se arată pe siteul Intergrupului LGBT din Parlamentul European.

 Reamintim că pe 26 iunie, Curtea Supremă a SUA a legalizat mariajele civile între persoanele de același sex pe tot teritoriul național.

Pentru a citi documentul FACEȚI CLICK AICI.

Sursa: http://www.activenews.ro/externe/Lovitura-in-plin-incasata-de-activistii-LGBT-ONU-a-adoptat-o-rezolutie-FARA-PRECEDENT-Singura-familie-recunoscuta-este-cea-NATURALA.-DOCUMENT-121041

Advertisement

10 thoughts on “ONU a adoptat o rezoluție FĂRĂ PRECEDENT: Singura familie recunoscută este cea NATURALĂ.

 1. georgiana

  mi se pare si firesc… statele africane, china si rusia sunt experte in “cresterea si protejarea copiilor”, modele absolute in materie.

  1. Inteleg foarte bine ca nu poti crede ca aceste state ar putea stii bine ce este familia, doar pe teritoriul lor se intampla lucruri nu chiar placute in familie, ca abuzul fizic de ex. Dar asta nu trebuie sa duca la desfiintarea familiei, adica mama, tata si copiii. Asa incepe o familie chiar daca mama si tata nu pot avea copiii, chiar daca unul dintre parteneri moare, sau pierde paternitatea asupra copiilor, sau chiar daca sunt cazuri in care un copil se naste in urma unui viol. Da tot familie se numeste. Restul sunt contracte matrimoniale, total nenaturale, dar ma rog, se intampla, asa cum se intampla toate relele de pe lume, pe care nu le putem opri. Nu trebuie sa schimbam definita familiei, din cauza unor abuzuri, trebuie sa schimbam mentalitatea oamenilor, a copiilor, pentru a elimina astfel, abuzurile de orice tip in familie si societate. Pentru ca dupa cum vezi, nu e normal nici sa vina statul sa-ti ia copilul din casa, doar pt ca i-ai taiat felia de paine prea subtire, sau i-ai facut omleta prea cruda, sau merge prea des la toaleta, sau nu mananca toata familia la o lalta sau pt ca vorbesti cu el acasa in alta limba decat cea a statului cum se intampla in Norvegia, Suedia si alte tari despre care poate nici nu stim, iar tu ca parinte sa nu ai dreptul sa te aperi, sa plangi sau sa iei vre-o masura, pt ca atunci esti declarat nebun. Printii copilului sunt cei care l-au nascut, doar in cazul in care acestia renunta la el, sau mor, sau se dovedeste clar ca pun in pericol viata si integritatea copilului, se poate lua in calcul asezarea copilului intr-o familie surogat, altfel e un abuz de putere din partea statului. Si de ce sa pui un copil sa traiasca obligat intr-o familie homosexuala, daca el nu poate alege daca-i place sau nu lucrul asta. In ultima vreme prea multi fosti copii, ajunsi adulti, se revolta inpotriva faptului ca au fost crescuti astfel.

  2. laura

   Chiar dc nu sunt experte aceste state ci dimpotriva, familia trebuie sa ramana in forma de baza. Chiar dc sunt mai duri, performantele copiilor lor sunt superioare performantelor copiilor nostri. Sunt invatati de mici sa lupte, sa nu se descurajeze pt un esec. sa fie campioni. De ex – sahul (la europene, copii nostri pierdeau o pardita, se descurajau si mai pierdeau doua, ceilalti se ambitionau si castigau, erau motivati de antrenori etc., la noi nici macar minimul nu era). Acesta e un exemplu minor fata de greselile noastre fata de copii nostri.

 2. Gabriela

  Comunitatea gay se lamenteaza pentru ca nu s-a discutat despre abuzurile copiilor din unele familii biologice. Mi se pare normal, pentru ca legea care s-a dat nu a luat in discutie abuzurile, pentru ca la acest capitol gay-ii ar fi cazut mai jos decat celelalte familii. Aici s-a discutat despre familia biologica care a devenit abuzata de comunitatea gay. Punct.

  Am trait vremuri pe care nu as fi crezut ca le voi trai vreodata. Tari civilizate au ajuns sa impuna minoritatile in fata majoritatii, oamenii educati inclina sa le acorde mai multe drepturi celor care aleg sa traiasca in orgii sexuale decat celor care au vieti normale, iar Rusia si tarile africane ne dau o lectie de omenie.

 3. Pingback: Naționaliști au câștigat primul război! ORGANIZAȚIA NAȚIUNILOR UNITE a ADOPTAT o REZOLUȚIE fără PRECEDENT: Singura familie recunoscută este cea NATURALĂ – Info Puls

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.