Am ales să investesc în sufletele oamenilor!

andy-olariuFiecare om face investiții în această viață; unii aleg să investească în case, alții în mașini – toate acestea pierzându-si valoarea cu fiecare zi; unii investesc în a face o carieră în viață – dar și aceasta se va sfârși și alții le vor lua locul; sunt unii care aleg să investească în propriul lor trup pentru frumusețe – trecătoare si ea odată cu vârsta; alții investesc totul în familie, în copii- dar suferința, moartea sau indiferența celor în care au investit, le lasă tristețea neîmplinirii în suflet.

Noi, însă, am ales să investim în sufletele oamenilor. Sufletul nu-și pierde valoarea odată cu trecerea timpului. Frumusețea, cariera, performanțele sau puterea pe care o are sau nu cineva, nu influențează valoarea sufletului. Nici chiar moartea nu spulberă existența și viitorul sufletului. A1Dacă simți că sufletul îți este rănit, dezorientat, frustat, deprimat te invităm să ni te alături în biserica Ekklesia, pe care o dorim să fie pentru tine un loc al vindecării sufletului tău, un loc unde să găsești ajutor, speranță, iertare, călăuzire și încurajare. Dacă simți că această lume nu-ți împlinește nevoile sufletului cu mesajele ei, te invităm să te alături nouă în biserica Ekklesia, unde împărtăsirea Veștii Bune a Mântuitorului îți va satisface nevoia inimii tale și-ți va da odihna atât de mult dorită de sufletul tău. Dacă nu ai certitudinea vieții veșnice și nu știi unde-și va petrece sufletul tău veșnicia, alătură-te nouă și aici vei găsi viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Dacă încă mai cauți un loc unde sufletul tău să se poată închina într-un mod autentic – în Duh și Adevăr, alătură-te nouă și vei găsi un loc unde închinarea în prezența lui Hristos este scopul și motivul strângerii noastre laolaltă. Dacă dorești un loc unde sufletul tău să crească și să se maturizeze în credință, prin studii biblice și grupe mici de părtășie, atunci fii parte cu noi din această biserică și vom crește și ne vom maturiza împreună.

A2Dacă dorești ca tu însuți să devii unul care să investească în sufletele oamenilor, atunci aici vei găsi un loc al formării, echipării și trimiterii de slujitori. Alege să investești în propriul tău suflet, ca mai apoi tu însuți să poți investi în sufletele altor oameni.

„Și ce ar folosi unui om să câstige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul lui?”… Matei 16:26

Andy Olariu – pastor Ekklesia, Arizona
http://www.ekklesiachurchaz.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.