Cea mai FRUMOASĂ FEMEIE din România S-A POCĂIT!

 

oana-2_07_e4aa2fde1aMiss Universe, Oana Paveluc Lazăr, S-A APROPIAT DE DUMNEZEU

 

În 2010 a câştigat concursul Miss Universe România, iar de atunci viaţa ei a mers într-o direcţie total opusă show-urilor de modă şi petrecerilor extravagante. Oana Lazăr Paveluc s-a căsătorit în 2013 şi tot atunci frumoasa brunetă a decis să se şi pocăiască, alegând religia penticostală. 

Oana Lazăr Paveluc a fost declarată în 2010 cea mai frumoasă femeie din România, după ce a câştigat titlul Miss Universe. Focoasa brunetă însă nu a adoptat stilul de viaţă specific modelelor cu petreceri extravagante şi călătorii prin toată lumea la spectacole de modă sau pentru shootinguri, ci din contră. Tânăra s-a măritat la Miami şi s-a pocăit, trecând la religia penticostală. Frumoasa româncă s-a dedicat în totalitate noii credinţe, dar şi familiei, iar în câteva luni va deveni mămică pentru prima dată.

Astăzi, 08.25.2014, se împlineşte 1 an de zile, de când am ales să îl urmez pe Dumnezeu . Pot spune că viaţa mea s-a schimbat în cel mai frumos mod. Am avut şi am parte de multe binecuvântări şi o fericire deplină . Mulţumesc Domnului pentru aceste minunate lucrări pe care le-a făcut şi le face în continuare în viaţa şi familia mea, şi-a anunţat Oana Lazăr prietenii virtuali.

Mai mult: http://www.libertatea.ro

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/oana-paveluc-lazar-miss-universe-romania-s-a-pocait-509101.html#ixzz3EvxyQza6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.