O femeie budistă (în urma unui vis) îl recunoaște pe Isus Hristos ca Dumnezeu!

mujer-suena-jesus-300x190O femeie din Rusia care credea în  buddha (și  care a trecut prin situatii foarte dificile în viață, chiar a încercat să se sinucidă), își schimbă  viața după ce Isus i se descoperă într-un vis 

Un raport publicat de către misiunea SEND  relatează  episoade din viața Iuliei. Ea a crescut într-o familie budistă, iar  credința le era atât de mare încât acasă aveau un altar dedicat  lui Buddha, unde i se închinau cu un  deosebit respect.

Când tatăl ei muri pe neașteptate,  mama a căzut într-o mare depresie. Abuzând de alcool zi de zi, mama a devenit tot mai irascibilă,  problemele s-au înmulțit iar năduful mamei se  revărsa  asupra Iuliei.

Într-o zi, pe vremea  când Iulia avea de 21, într-un acces de beție și de furie, mama i-a cerut Iuliei să plece de acasă. Iar ultimele cuvinte pline de  ură ale mamei  au fost: „Nu-mi mai pasă de tine. Pleaca de la mine, nu mai însemni nimic pentru mine

Disperată, Iulia a încercat să vorbească cu mama ei, a început a-i se plânge de copilarie grea avută după moartea tatălui,  dar mama  i-a spus că nu-i pasă si n-o interesează ce-i spune.

In acel moment, când mama ei era decisă s-o dea afară din casă, Iulia a decis să se sinucidă. Vocile pe care le auzea în mintea ei îi spuneau necontenit cât de inutilă este si că nimeni nu o vrea, deci viata nu mai are de ce s-o trăiască.

Dar, dintr-o data mama ei a intrat în cameră  și a văzut coarda pregătită și locul  gata de-a se sinucide. Atunci mama i-a cerut iertare și să renunțe la acel gând necurat.

Iulia i-a împărtășit durerea și disperarea ce-o simțise, fiind abandonată de mamă. A plâns  și a zis:  “Mama mea mă urăște, ce altceva puteam să mai fac?”

Iulia își aminteste că această împăcare cu propria mamă a fost una din cele mai fericite zile din viața ei.

Câteva zile mai târziu, un bărbat creștin a ajuns la casa lor și  văzând altarul lui Buddha, a întrebat: „Iulia, știi că există un Dumnezeu?” Ea a răspuns că da, știe!

„Acest Buddha nu este Dumnezeu”, a răspuns el, „Isus Hristos, care te iubeste si si-a dat viata pentru tine este adevăratul Dumnezeu”.

Iulia spune că aceste cuvinte i-au străpuns inima, pentru că ea a crezut că nimeni nu o iubea. A adăugat apoi că la o săptămână după această vizită, a avut „un vis incredibil”, în care Isus i-a spus: „Eu cred în tine Iulia. Dacă și tu crezi în Mine, cere-Mi și te voi salva.

După acest vis, Iulia s-a pocait, a cerut iertare că s-a închinat la un fals dumnezeu. Și L-a acceptat pe Isus Hristos ca Domn si Mântuitor. În prezent ea este membră a unei congregatii evanghelice din orasul natal.

Sursa: AcontecerCristiano.Net

Read more: http://afirmativ.com/2014/04/11/dupa-un-vis-incredibil-o-femeie-budista-il-recunoaste-pe-isus-ca-domn-si-mantuitor/#ixzz36NKRX8an

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.