Mihai Wurmbrand: “Vă rog să nu mai donați pentru Misiunea Vocea Martirilor!”

mihai WAşa cum probabil ați aflat deja din Scrisoarea de protest a lui Mihai Wurmbrand, recent publicată şi de NewsNet Creştin, acesta aduce grave acuzații Misiunii Voice Of The Martyrs („Vocea martirilor”) din Bartlesville (VOM), Oklahoma, SUA.î

La foarte scurt timp după postarea acestei scrisori, am fost asigurați de persoane din anturajul lui Mihai Wurmbrand (corespondență electronică) că mesajul acestuia nu este doar un litigiu personal, asa cum s-ar putea ințelege din lunga sa scrisoare, ci un apel cat se poate de categoric pe care Mihai Wurmbrand il adresează in acest document potențialiilor donatori.

Ca urmare a solicitarilor insistente, redăm mai jos apelul formulat de Mihai Wurmbrand in scrisoarea mai sus menționată:

“Donatorii trebuie să fie conștienți că:

• Vocea Martirilor (VOM) a cheltuit peste 28 milioane de dolari – nu pe câmpul de misiune, ci pentru a-și construi sediul central, deși trăim vremuri economice dificile, în Bartlesville, Oklahoma, SUA, un oraș de numai vreo 32000 de locuitori. Din câte știu, fostul sediu al VOM din același oraș a costat aproximativ $90.000! Directorul actual al VOM este fostul primar al orașului Bartlesville și deci a făcut parte dintre liderii orașului.

• Acest lucru a fost făcut în secret, până ce clădirea a fost ridicată. Nici eu, nici donatorii nu au știut despre aceste proiecte grandioase… Am lucrat cu VOM din Los Angeles, California, SUA, și nu am făcut niciodată parte din bordul de directori ai VOM. Donatorii vedeau doar situații financiare cu banii cheltuiți pentru proiecte și credeau că folosirea cuvântului „proiecte” se referea la munca misionară precum ajutorarea văduvelor martirilor uciși în Nigeria!

• Un infractor cu antecedente penale, care și în anul 2013 este ÎNCĂ SUB O SENTINȚĂ DE CONDAMNARE PENTRU DELAPIDARE DE FONDURI a fost numit Vicepreședintele VOM. Zeci de mii de dolari din contribuțiile dvs. pentru presupuse lucrări de misiune i-au fost oferite cu împrumut pentru a plăti parte din ceea ce a furat și pentru a scăpa cu eliberare condiționată.

Părinți creștini, vă rog să vă protejați copiii! Gândiți-vă cât este de grav să îi lăsați pe copii să fie abordați de o organizație misionară, și să creadă în ea, deasupra căreia planează suspiciunea de pedoflie și un suicid din pricina acestei acuzații, o organizație care m-a concediat pe mine, fondatorul ei, pentru a nu răspunde cererii mele pentru o  investigație independentă cu privire la suspiciunea de pedofilie. După toate cuvintele elogioase publicate la adresa mea, au încercat să mă și defăimeze. Dacă ești păstor, nu pot decât să te implor să împărtășești această scrisoare cu biserica ta. Dacă l-ai respectat pe Richard Wurmbrand, tatăl meu, te rog trimite această scrisoare tuturor contactelor tale…

 Dacă povestea familiei Wurmbrand te-a motivat să donezi „Vocii Martirilor” și afiliaților internationali din ICA, ca unicul fiu al lui Richard și al Sabinei Wurmbrand, te rog cu umilință să nu mai donezi!

Dumnezeu să vă binecuvânteze,

 Mihai Wurmbrand.

__________________________

Sursa: http://newsnetcrestin.blogspot.com/2014/02/mihai-wurmbrand-va-rog-sa-nu-mai-donati.html

3 thoughts on “Mihai Wurmbrand: “Vă rog să nu mai donați pentru Misiunea Vocea Martirilor!”

  1. Marius

    As avea rugămintea, dacă dorește cineva să îmi spună cum pot participa la cursuri sau unde pot găsi pe cineva pentru îndrumare de întărire spirituală .
    Va multumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.