Poate că nu e homosexual!

linda-harvey-amazonDeviațiile sexuale sunt nenaturale și greșite

Probabil că titlul de astăzi al comentariului (“Poate că nu e homosexual!“) va surprinde. Însă nu l-am ales să vă șocăm, ci pentru că e importantă logica lui.

Tot mai multe familii din America se confruntă cu situații bizare când copiii lor le spun “cred că sunt homosexual” (“I think I am gay”!) Poate si unii din cititorii nostri s-au confruntat cu astfel de situatii ori cunosc ori au auzit de familii care s-au confruntat cu astfel de situatii. Ce-i de făcut in astfel de situatii? Cum se explică ele? Care e geneza lor?

Răspunsul îl aflăm într-o cărticică publicată la începutul acestui an de o mamă, fostă feministă anticrestină în vremurile tinereții, dar devenită crestină și o ardentă promotoare a valorilor familiei de mai multi ani. Titlul carții ei e titlul comentariului nostru de astazi: Maybe He’s Not Gay! Another View on Homosexuality. (“Poate ca nu e homosexual. O perspectiva diferita privind homosexualitatea”!) Autoarea e Linda Harvey. Premisa cartii ei e ca homosexualitatea e o moda contemporana, si ca tinerii cad ori cauta aceasta moda doar pentru a fi diferiti de restul societatii. Devine o moda la tinerii occidentali sa se declare homosexuali. Iar ultima moda e sa se declare bisexuali. O fact pentru a-si soca prietenii ori parintii. Ei cred ca e cool ori chic sa te identifici altfel decit heterosexual. Dar sunt ei cu adevarat homosexuali ori bisexuali, întreaba Harvey? E indoielnic.

Uniformitatea ori lipsa de diversitate ori de a alege îi plictiseste pe tineri, mai ales pe adolescenti, zice ea. Pentru a iesi din anonimat, multi dintre ei se identifica cu trenduri bizare, unul din ele fiind homosexualitatea. Cartea e scurta, are doar 117 pagini, dar tonul ei e incisiv. Harvey scrie la subiect și atacă toate manifestările sociale care promovează neconformismul sexual.

La început, Amazon.com nu a vrut să-i vândă cartea, dar la insistența publicului a început să o vândă online.

Cine poartă blama? 

Cine e responsabil pentru această turnură nemaiintilnita până acum? In primul rând e media și cultura pop. Cultura cu care ne hrănim zilnic mințile e plină de mesaje murdare, despre homosexualitate, vedete homosexuale, autori homosexuali, politicieni homosexuali, sportivi homosexuali, actori homosexuali, si alte personalități publice care se identifică ca fiind homosexuale.

Cultura aceasta ne spune că homosexualitatea e normală, înnăscută. Chiar si titlurile unor piese muzicale afirmă acest neadevăr. Mai toti au auzit piesa muzicală “born that way”! La fel, suntem iunundați cu știri despre diverse persoane ori vedete careîși schimbă sexul de mai multe ori in viață la fel cum unii dintre noi ne schimbăm masinile pe parcursul vietii. Ori periodic adoptam mode noi de îmbrăcaminte. In fața acestei avalanșe propagandistice și de indoctrinare, întreabă Harvey, mai au părinții ori factorii spirituali (preoți ori pastori) vreo influență asupra adolescenților să-i convinga că deviațiile sexuale sunt nenaturale și gresite?

O minciună grosolană

Publicistica contemporana privind homosexualitatea ne spune ca inca de la 12 ani adolescentii simt dorinta de a intretine relatii sexuale cu persoane de acelasi sex. Cine poate sa contrazica aceste afirmatii aberante? Din cauza asta tot mai multi oameni cred ca homosexualitatea e innanscuta, normala, un aspect normal al “diversitatii” sexuale umane. Iar liderii civici, ori chiar ai bisericilor, afirma tot mai des ca persoanele care se identifica ca fiind homosexuale trebuie respectate, si merita sa li se acorde tot felul de drepturi, fie ele chiar speciale. La urma urmelor, spune Harvey, asta e o minciuna grosolana. Intr-un sens asta nu ar trebui sa ne surprinda, zice ea, pentru ca de-a lungul istoriei civilizatii si natiuni intregi au crezut si promovat mituri si minciuni grosolane. Un exemplu e sclavia, care a fost abolita doar in secolul XX. Un alt exemplu e notiunea ca pamintul e neted nu rotund. Asa e si cu minciuna homosexualitatii, insista ea. Si asa cum minciunile din secolele precedente au avut consecinte, minciuna homosexualitatii are si ea consecintele ei.

Un merit aditional al cartii lui Harvey este ca puncteaza argumente impotriva minciunilor promovate de ideologia si propaganda homosexuala. Arata de ce e gresit sa crezi ca homosexualitatea e ceva cu care fiinta umana se naste. Intreaba Harvey: nu ar fi o minciuna grosolana pentru generatiile din trecut care mii de ani au considerat homosexualitatea ca o manifestatie anormala, doar sa fie considerata normala in doar ultimele citeva decenii? Si ea atentioneaza: daca minciuna homosexualitatii e acceptata la inceputul Mileniului III, asta va avea consecinte pentru societate si civilizatie in aceasi masura in care, vreme de mii de ani, societetatea a considerat homosexualitatea ca o manifestare aberanta. In alte cuvinte, pe parcursul a mii de ani cind societatea a considerat homosexualitatea ca anormala, consecintele acestui consens universal au fost manifestate pe diverse planuri. Dar daca homosexualitatea va fi considerata normala si o norma de conduita sanatoasa, consecintele vor fi la fel de radicale, dar in directia opusa. Adica negative. Si asta pentru ca adoptarea unei identitati sexuale diferita de cea naturala, adica heterosexuala, este o prioritate promovata la nivel global, nu doar in lumea occidentala. Treziti-va, zice Harvey! Chestiunea asta nu e una triviala ci una serioasa.

Consecințe

Una din consecintele normalitatii homosexualitatii si a ideologiei de gen va fi ca inca din frageda copilarie copiii vor invata ca vor putea adopta ori alege orice identitate sexuala dorita de ei, iar parintii nu vor mai avea nimic de comentat ori de facut privind confuzia ori dezorientarea sexuala a copiilor lor. La fel nici scolile, nici chiar cele religioase. Va fi chiar posibil sa fie eliminate din Biblie (in traducerile noi) referintele la homosexualitate si imoralitatea sexuala. Harvey listeaza nu mai putin de 13 consecinte cu impact imens pentru societate in cazul ca homosexualiateta va fi acceptata ca minciuna mondiala. Numarul persoanelor care se vor identifica ca fiind ne-heterosexuale va creste exponential, familia va dispare, casatoria va fi eliminata, convietuirea in grup va lua locul familiei naturale, o noua moralitate privind sexualitatea se va infiripa la nivel mondial, iar cei care vor gandi altfel vor fi marginalizati ori persecutati.

Imaginati-va, intreaba Harvey, cum se va transforma mintea unui mic copil cind i se va introduce in minte notiunea de “orientare sexuala”? (“What happens if younger and younger kids are introduced to “sexual orientation ideas, in an environment where they are also told more and more about sex itself at younger and younger ages?”) (Pagina 37) Educatia sexuala atit de mult vanturata in lumea occidentala distruge mintea copiilor. De la o varsta tot mai scazuta copiii sunt expusi materialelor sexuale tot mai grafice. Asta e problematic pentru ca le fura copiilor copilaria, inocenta, si imaginatia imaculata. De-a lungul istoriei in intreaga lume a existat un consens: copiii si adolescentii au nevoie de timp sa se maturizeze sexual si trebuie sa ajunga la varsta discernamintului inainte de a li se vorbi despre sexualitate. Astazi citim cu oroare ca ideologia sexuala promovata in lumea occidentala afirma ca e important, si bine pentru copii, de la o varsta tot mai frageda, sa fie educati in sexualitate si manifestarile ei diverse. La urma urmelor, afirma pedagogii revolutiei sexuale, “children are sexual beings, too”, copiii sunt si ei niste fiinte sexuale. Dar, raspunde Harvey, asa dupa cum oricare parinte stie, maturitatea e obligatorie la persoanele care intretin relatii sexuale, pentru ca ele implica fidelitate si o relatie de dragoste.

Vom continua

Cartea lui Harvey e foarte densa in argumente, si e scrisa pe intelesul tuturor. In consecinta, vom continua recenzia cartii intr-o alta editie saptaminala AFR. Informatiile sunt foarte utile si trebuie cunoscute de fiecare parinte. Vom invata in editia urmatoare ce trebuie facut pentru stoparea extinderii in rindul tinerilor si a copiilor al acestui cancer care se numeste confuzia sexuala.

SEMNATI PETITIA IMPORTIVA PORNOGRAFIEI IN BUCURESTI

Un grup de cetateni din Bucuresti s-au alaturat sa protesteze prezenta materialelor sexuale grafice pe strazile Bucurestiului. Au initiat o petitie online numita Decenta in spatiul public. AFR a fost invitata sa o semneze. Am semnat-o si va rugam pe toti sa o semnati aici: http://www.petitieonline.com/v/19219502/P393QN

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

Sursa foto: https://www.google.com/search?q=tineri+care+si-au+schimbat+sexul

One thought on “Poate că nu e homosexual!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.