Urmați-le exemplul de viață și profesia

Revista Școlii de Predicare “Cireșarii”

Profesori

Dr. VLADIMIR PUSTAN S-a născut pe 29 mai 1967. Este căsătorit cu Florica şi au patru copii. A absolvit Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti şi e doctor în filosofie, titlu conferit de Universitatea de Vest din Timişoara. Este lector univ. dr. la Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad unde predă Omiletică şi păstoreşte Biserica Penticostală “Sfânta Treime” din Beiuş şi Biserica “Exodus” din Păntăşeşti, satul său natal. A pus bazele Fundaţiei Cireşarii şi are 14 cărţi publicate.

Drd. FLORIN IANOVICI S-a născut în 1969, în Oneşti, jud. Bacău. Este căsătorit şi are două fete: Aniela şi Carina. Studiile universitare le-a făcut în Bucureşti, este licenţiat în drept, teologie şi psihologie. Este doctorand în drept public internaţional. Avocat, consilier juridic, pastor al Bisericii Penticostale „Betel” din Bucureşti şi vicepreşedinte al Fundaţiei Cireşarii.

.

CĂTĂLIN DUPU Conferenţiar, regizor, actor şi scriitor. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, clasa Dem Rădulescu, 1998. Studii educaţionale şi teologice – Slovacia, Croaţia, 2001, 2003, 2004. A fost prezentator pentru TVR 2 & TVR I, cu peste 1200 de ore transmisie live. A colaborat cu TVR 1 şi posturile naţionale de radio. Este realizator şi prezentator TV la emisiunile Dincolo de imagine, Istorii trucate şi Cea mai frumoasă zi, ultimele două la Credo TV. Iniţiator al festivalelor TOP Festival, Lyceum Drama Fest, Întâlnirile de la Far, Ţărmul de Aur şi al Campaniei Trăieşte clipa dar… Trăieşte. A primit Distincţia Excelsis 2010 pentru filmele artistice Corabia misterioasă, Accesul interzis, Samson şi Eva, Surprize în lanţ. Are două nominalizări la Festivalul Internaţional de Documentar Artistic şi Artă Foto, Aiud, 2007 şi 2008. Romanul său, De ce bat clopotele de Crăciun, a fost în 2005 comanda de stat din partea Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

GHEORGHE RIŢIŞAN Este căsătorit cu Irina şi au două fete. A absolvit Facultatea de Teologie a Universităţii din Bucureşti, specializarea Teologie pastorală. Studii postuniversitare – misiologie la Columbia International University. A fost pastorul fondator al Bisericii Farul din Constanţa. Este preşedintele Fundaţiei APME şi Fundaţia Noi Frontiere. A călătorit în mai multe ţări în scopuri misionare, printre care Turcia, Albania, India, Kenia, Filipine, Camerun.

Dr. RIVIŞ TIPEI IOSIF Născut în 1984, este căsătorit cu Adelina şi locuieşte în Arad. A absolvit  Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune a Universităţii Aurel Vlaicu din Arad şi Institutul Teologic Penticostal, Facultatea de Teologie Penticostală „Betania” Arad. Este doctor în Filozofia Religiei, titlu conferit de Universitatea de Vest din Timișoara, teza de doctorat intitulându-se „Problematica răului în filosofia contemporană”. Este profesor asociat la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Facultatea de Teologie Didactică – catedra Teologie Sistematică şi prezbiter în Biserica Penticostală Betania Arad şi Biserica Penticostală Păuliş.

Drd. ADI MOCAN S-a născut în anul 1981. Este căsătorit şi locuieşte în Oradea unde slujeşte ca pastor. În anul 1999 a absolvit Liceul Teologic Penticostal “Betel” din Oradea, urmând apoi cursurile Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti. În anul 2003 obţine licenţa în Teologie, iar doi ani mai târziu îşi încheie studiile masterale în Teologie ortodoxă, specializarea “Teologie biblică Nou Testamentară”. De asemenea este autorul cărţii “Mesia în Vechiul Testament”.

Sursa: http://predicare.ciresarii.ro/?page_id=11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.