E nevoie de rugăciunile noastre

16

Dragi prieteni,

Am din nou nevoie de rugăciunile voastre fierbinti in trei cauze drepte,  cu consecinte enorme pentru Libertate:

1) Săptămâna viitoare, Marti, 1 Octombrie, vom pleda în tribunalul federal din Trenton cazul nostru împotriva statului New Jersey, și Guvernatorului “Republican” Chris Christie, care au ilegalizat consilierea Biblică cu privire la homosexualitate.

Astazi în NJ este ilegal pentru un psiholog, psihiatru, sau orice alt doctor Crestin să spună unui pacient că homosexualitatea este un păcat scârbos si dăunator care duce la moartea corpului si sufletului!

Doctorii Crestini (si ceilalti) sunt fortati sa spună că homosexualitatea este normală si sănătoasă. Vă aduceti aminte că statul California a incercat sa faca acelasi lucru in Ianuarie, dar cu ajutorul Domnului am câstigat in California o suspendare juridica temporara impotriva acestei legi homofasciste. Acum deci cazul nostru,  in apararea celor 50.000 de clienti Crestini, a căror slujbe stau in cumpănă se desfasoara pe doua fronturi – Est si Vest. Rugati-va Domnului pentru Victorie!

Stock Photo2 ) In trei săptămâni, Vineri, 18 Octombrie, voi pleda un nou caz în apărarea lui Susan Pine în tribunalul federal din West Palm Beach, Florida. Vă aduceti aminte de biruința mare care Dumnezeu ne-a dat atunci când Eric Holder, Procurorul General al Statelor Unite, si intregul lui Minister de Justitie, s-au ridicat impotriva lui Susan și au persecutat-o în tribunal aproape doi ani de zile, doar pentru că ea vorbeste mamelor in mod pașnic în fața unei clinici de avort, si le convinge să nu își omoare copilașii. Cazul lui Holder a fost respins, Ministerul de Justitie a fost amendat $120,000 pentru că a inițiat un litigiu frivol, si Susan continuă lupta pentru Viață!

Ei bine, măcelăria din West Palm Beach nu se lasă bătută. Acum  a convins orașul să legifereze o Ordonanță care pretinde să ilegalizeze “gălăgia” împrejurul măcelăriei, ca si cum e nevoie de mare liniste pentru “doctori” în “munca” lor de genocid. Iar in timp ce toti altii sunt lasati sa faca orice “galagie” pe strada publica, Orasul a inceput sa o amendeze doar pe Susan, pentru ca “galagia” ei este daunatoare. Ordonanta este un atac transparent si insolent împotriva Libertății de Cuvânt, care până acum a fost sacrosancta pe trotuarul public. Litigiul nou pe care l-am adus impotriva Orasului West Palm Beach cere ca Ordonanța să fie declarată neconstituțională, si ca toti banii pe care Susan i-a plătit prin amende ilegale până acum să-i fie dați înapoi.

Rugati-vă Domnului pentru o nouă victorie decisivă. Dacă sunteti aproape de West Palm Beach si vreti să veniti la acest proces, lăsati-mă să stiu si am să vă trimit detaliile potrivite.

43) Continuati de asemenea sa staruiti in rugaciune pentru cazul impotriva Pastorului Scott Lively. Va amintesc cum Scott, un cetatean American, este dat in judecata de o organizatie straina (“Sexual Minorities Uganda” sau “SMUG”), intr-un tribunal federal American, pentru “crime impotriva umanitatii.” Crima lui Scott a fost ca a predicat iertarea pacatelor, inclusiv pacatul homosexualitatii, in Uganda. SMUG cere tribunalului American sa decida ca oricine vorbeste impotriva homosexualitatii este un “hostis humanis generis,” adica dusmanul umanitatii, si incalca asa zisa “Legea Internationala.”

Este un caz cu adevarat diabolic, care nu ar fi trebuit sa ajunga intr-un tribunal American nici odata. SMUG este sustinut de o organizatie de avocati Marxisti, care la rândul lor sunt finantati de miliardarul George Soros.

Adresa lor ne spune tot ce trebuie sa stim despre ei:

666 Broadway Avenue (“Calea Lata”)
New York, NY

(Nu glumesc.) “Lata este calea care duce la pierzare.” Matei 7:13.

Ati fost alaturi de mine in rugaciune in Ianuarie, cand am cerut Judecatorului Michael Ponsor sa respinga acest caz frivol. Cu toate ca ne-a dat semnale pozitive la procesul initial, dupa o asteptare de opt luni, Judecatorul Ponsor a decis in August sa NU respinga acest caz, ci sa lase pe SMUG sa procedeze inainte cu persecutia lui Scott. Daca nu intervine Curtea de Apeluri, asta inseamna ca va fii necesar sa il aparam pe Scott timp de 2-3 ani de zile, sa conducem cercetari si investigari in Uganda, si sa cheltuim zeci de mii de dolari pentru ca sa aparam libertatea si onorea lui Scott. Rugati-va Domnului pentru interventia lui supranaturala in aceasta lupta.

***

Raman absolut constient de faptul “Căci noi n-avem de luptat impotriva cărnii si sângelui, ci impotriva căpeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stăpânitorilor întunerecului acestui veac.” Efeseni 6:12. Tocmai de aceea vă chem la rugăciune, având de asemenea certitudinea că “Lumina lumineaza in intunerec, si intunerecul n-a biruit-o.” Ioan 1:5.

Pot sa contez pe rugaciunile voastre?

Al Vostru Pentru Libertate,

Horatio G. Mihet
President
Centru de Libertate American Roman (CLAR)
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
P.O. Box. 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
http://www.LC.org * hmihet@lc.org

Sursa: http://campaign.r20.constantcontact.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.