Cancelarul german, Angela Merkel – “creştinismul este cea mai persecutată religie a lumii”

“creştinismul este cea mai persecutată religie a lumii”Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat într-o întrunire a protestanţilor germani (EKD) din această săptămână că religia creştină este cel mai persecutat grup religios din lume.
.
Declaraţia cancelarului a stârnit furie şi ură în grupările de opoziţie, dar mai ales în rândul instituţiilor ateiste sau militant seculariste din occident.
  .
Deşi cifrele arată fără putinţă de tăgadă că creştinismul este religia unde la fiecare câteva secunde un om moare pentru credinţa sa în Hristos, reacţiile violente arată cât de puternică este atitudinea anti-creştină care guvernează mare parte din Uniunea Europeană.
  .
Organizaţiile care militează pentru drepturile omului, finanţate de miliardari ateişti şi virulent anti-creştini au criticat de asemenea afirmaţiile cancelarului.
.
De asemenea „verzii” adică partidul care ascunde în spatele ecologiei atitudinea sa agresiv anti-creştină au spus că este o greşeală gravă a lui Merkel. Ceea ce ar trebui să facă aceste grupări a căror ţintă este distrugerea creştinismului, fiind anexe ale porţilor iadului despre care vorbea Mântuitorul, este să analizeze toate rapoartele internaţionale, sondajele şi analizele sociologice, pentru a vedea că sute de milioane de creştini nu ştiu dacă mai apucă ziua de mâine din cauza credinţei lor.
Reacţiile anti-creştine care sfidează logica, realitatea şi bunul simţ, sunt o crimă la adresa celor care suferă cumplit în ţările musulmane, în China şi în ţări asiatice unde numele de creştin echivalează cu persecuţia, marginalizarea, suferinţa şi uneori, deseori, moartea.
  .
Occidentul ia cunoştinţă numai de un procent infim din crimele comise împotriva creştinilor pe mapamond.
.
Merkel a afirmat că în viitor politica externă a Germaniei va avea o componentă activă şi importantă de protejare a creştinilor minoritari persecutaţi în lume.
.
(Continuarea AICI)
.
.
.

One thought on “Cancelarul german, Angela Merkel – “creştinismul este cea mai persecutată religie a lumii”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.