Tony Berbece: Amin și o “femeie”

Congresmanul american Emanuel Cleaver s-a rugat în deschiderea celui de-al 117-lea Congres și și-a încheiat rugăciunea spunând: “Amen and Awoman”, crezând că Aminul care în engleză conține cuvântul “bărbat” este o chestiune rasistă, pur masculină și discriminatorie față de femeie. Așa că a preferat să zică în încheierea rugăciunii: “Un bărbat și o femeie”.

Ce vreau să vă zic despre acest tip de “creștini”. Acest american s-a rugat aparent foarte frumos, dar a demonstrat că habar nu are de Cuvântul lui Dumnezeu, neștiind că Amen nu înseamnă “un bărbat”, ci “așa să fie”. Cine nu citește și împlinește Biblia nu va avea nici interes nici curaj să apere valorile creștine, ci va pune mâna pe toporul Diavolului pentru a tăia mai abitir Adevărul Scripturii și pentru a permite spurcăciunii să pătrundă mai mult în națiunile noastre.

Nu ne putem lăsa apărați de astfel de oameni, de habarniști ai Scripturii. Asta s-a văzut și la Referendumul pentru familie din România, că o mare parte dintre politicieni și vedete (“creștini” declarați) au făcut front comun pentru a lăsa familia pradă stricăciunii și s-au aliat contra Cuvântului lui Dumnezeu, care a definit și a binecuvântat un singur fel de familie. Așadar, trebuie să ne rugăm puternic ca Dumnezeu să ridice creștini care au o relație cu Hristos prin Scriptură, creștini practicanți, care să fie gata să moară apărând valorile și Adevărul lui Dumnezeu găsit în Biblie.

Rugați-vă pentru creștini curajoși și fiți in fiecare zi un astfel de credincios Adevărului, apărând chiar cu prețul libertății și al vieții valorile lui Dumnezeu!

Ei l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturisirii lor și nu și-au iubit viaţa chiar până la moarte.” – Apocalipsa 12:11

Cu prețuire,

Toni Berbece

3 thoughts on “Tony Berbece: Amin și o “femeie”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.