Cum e cu nanoboții din Vaccinul contra COVID?

Esti vaccinat? Apoi trebuie neapărat să ai un telefon compatibil cu rețeaua 5 G, ca să poată să-ți citească că ești vaccinat, cică pentru virus sau bacterie… care de fapt e inexistentă!

În VIDEO de mai jos primim explicațiile:

Vidi și articol cu foto de mai sus

Dar cum îți citește telefonul? Două corporații mari pe electrotehnică din China au creat un soft, o aplicație, care probabil se va descărca de pe Google în telefon. Și din acel moment, telefonul devine parte comună cu tine (telefonia parte din 5G devine o parte din tine). Concret, aplicația aceea de care vorbim îi permite telefonului să stea permanent în contact cu tine. El emite permanent, iar organismul tău îi dă răspuns; că ești vaccinat. Cum? Prin vaccin se introduc acei nanoboți, câteva milioane într-o doză. Nanoboții comunică prin intermediul telefonului cu rețeaua 5G.

Din 21 Noiembrie, China a anunțat că Societatea chineză se transformă nu într-o școală online, probabil școala se va desființa, nu va mai fi utilă. Marea chestie este că vei avea acces la orice mijloc de transport, la totul, deplasarea între localități, internațional etc. și va fi o telemedicină. O medicină la distanță. Nu te vei mai duce să te vezi cu doctorul. Ci prin acei nanoboți aflați în tine, transmit starea ta de sănătate, sunt ca niște sonde care intră în tot organismul tău, nanoboții cu funcțiuni precise în organism și prin telefon el transmite continuu fără să faci nimic, cu el închis! Și, cineva, aflat în spatele sistemului, la un monitor, și deci nu mai e nevoie de analize de sânge…  operatorul dă o comandă prin 5G, telefon, la nanoboți care execută comanda primită de la “medic” să te repare.

Așa ceva se poate face acum în China. Și cei care nu au telefon 5G nu pot folosi niciun serviciu social: educație, transport, nu poți cumpăra nimic, totul se face prin telefon în China (plățile, oriunde). Oricine trebuie să aibă telefon 5G cu aplicația aia nenorocită. … Se presupune că nu mai e nevoie de educație deoarece ei îți introduc în cap tot ce consideră ei necesar…[…]

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.