Operațiunea Estera! Rugați-vă intens pentru America!

Loveşte -i ca pe nişte vinovaţi, Dumnezeule! Fă -i să cadă prin înseşi sfaturile lor. Prăbuşeşte -i în mijlocul păcatelor lor fără număr! Căci se răzvrătesc împotriva Ta. Psalm 5:10

Pronounce them guilty, O God! Let them fall by their own counsels; Cast them out in the multitude of their transgressions, For they have rebelled against You. Psalm 5:10

Am promis continuarea articolului trecut, dar este urgent să știți ce urmează în acest articol, și în weekend voi avea și partea a doua a articolului promis.

Globaliștii, mână în mână cu democrații demonici din America, lucrează intens la o lovitură de stat indirectă prin fraudarea a milioane de voturi de care deja știți. In caz că această crimă împotriva umanității le merge, deja se vorbește că ei vor să înființeze lagăre de concentrare de re-educare în care să îi arunce pe creștini în primul rand, si pe conservatori. Deci asistăm la complotul lui Haman împotriva Esterei si poporului ei.

Presedintele Trump a pus un nou ministru de razboi, Christopher Miller, care are in subordinea lui directă toate trupele de elită ale Americii, pe lângă restul armatei. Se spune că aceste trupe de elită sunt gata să acționeze împotriva teroristilor din interior si tuturor criminalilor care au manipulat voturile alegerilor prezidențiale. Vom vedea ce se va întâmpla, dar în caz că va fi o operațiune la nivel național, ca și in cartea Estera, vă rog mult să ne rugăm intens ca Domnul să protejeze biserica Lui si Haman să fie osandit, oricare ar fi acel Haman sau Hamanii.

Va rog uitati-vă si la aceste două importante video-clipuri care sunt si in limba română.

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2020/11/20/operatiunea-estera-rugati-va-intens/

5 thoughts on “Operațiunea Estera! Rugați-vă intens pentru America!

  1. Pingback: Operațiunea Estera! Rugați-vă intens pentru America! – Blog Creștin Ardelean Viorel

  2. Pingback: Dr. Vasile Astărăstoae: Adevărul vă va face liberi – Blog Creștin Ardelean Viorel

  3. Now you know how wrong you were. Our Lord refused to become a king. What He said to Pontius Pilate you know. Mixing God and politics is always a bad idea. “I am the Truth”: that means as well we humans (especially those politically motivate to a point where you become blind to anything but your side of the story) cannot be absolutely sure what and how others are.

  4. Chiar credeti ca pasajele din Cartea Psalmilor sunt de luat ca indemnuri actuale, uitind ca s-au adresat initial unei umanitati foarte diferite de cea actuala? Precum cel pe care bazati acest articol.
    “Loveşte -i ca pe nişte vinovaţi, Dumnezeule! Fă -i să cadă prin înseşi sfaturile lor. Prăbuşeşte -i în mijlocul păcatelor lor fără număr! Căci se răzvrătesc împotriva Ta. Psalm 5:10”
    O alta remarca, pe care fireste nu o veti publica. Cine sunt eu, cine sunteti domniile voastre, ca sa identificam pe Domnul Dumnezeul nostru cu un personaj contestat sau idolatrizat, precum “stable genius” DT???
    Au votat contra, oare aceasta insemna ca “se răzvrătesc împotriva Ta” ????????????!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.