Acest soi de draci ai străzii

Dar acest soi de draci nu iese afară decît cu rugăciune şi cu post.

Matei 17:21

  

Să fim foarte clari, demonii străzii pe care îi vedeti in pozele de sus sunt produsul unui proces mai lung care a fost neglijat de biserică in America. Acesti demoni in trup de om au ars biblii la protestele din Portland si doresc eradicarea Americii si a bisericilor. Acesti vrăjmasi ai lui Dumnezeu nu sunt niste păgâni fără cunostința Evangheliei, ci cunosc foarte bine Evanghelia deoarece majoritatea au fost la biserici in scoala duminicala. Sefii lor sunt George Soros si marii politicieni democrați. 

Încă un lucru, partidul democrat din America este in mod deschis partidul lui Anticrist. Orice român care sustine pe democratii sau votează un democrat este de partea lui Anticrist.

Vă chem la post si rugăciune pentru ca Domnul să îndepărteze plaga aceasta din America. 

Politia federală arestează dintre ei, dar deocamdată sunt de nestăvilit. Vă invit la o scurtă retrospectivă  istorică din viata Americii ca să intelegeti cum s-a ajuns aici.

Anii ’20 urlători

Se numesc anii ’20 urlători deoarece deodată prosperitatea, luxul si decadenta au lovit America, ca un tsunami. America dupa ce a castigat primul razboi mondial alaturi de aliati, a experimentat prosperitate si decadenta subita. Tinerele au inceput sa bea alcool si sa fumeze in public. Ele se numeau flappers. America era foarte conservativa si crestina inainte de a trece prin decadenta anilor ’20. Biserica a actionat corect si s-a opus faradelegii publice.

Marea pedeapsă 

Dumnezeu s-a indurat de America si a lovit-o cu o criza economica nemaiîntâlnită si cu o secetă ce a făcut ca praful din mijlocul Americii să fie dus de vânt până in orașele pe coasta de est.

 

Nu a mai ramas nimic din flappers si decadenta.

America castiga razboiul al doilea mondial
alaturi de aliati 

Faradelegea din nou iese la rampa prin campionii ei Marylin Monroe si Elvis Presley 

Marylin Monroe a fost o desfranata la nivel national in anii ’50 care a murit de supradoza de droguri. La fel si Elvis Presley moare de supradoza de droguri. Multi au crezut ca el a fost credincios deoarece lansa si cantece crestine. Si astazi avem in Romania tot felul de Elvis printre evanghelici care bat tobele in biserica. Este un sacrilegiu! De aici multi nu vor mai citii articolul. 🙂

  
(BISERICA HARVEST, ARAD, PASTOR CRISTIAN BARBOSU)

 

Revolutia Hipiotilor anii ’60-’70 in America

Decadenta promovata de Marylin Monroe si Elvis Presley a dus la aparitia a multor formatii de muzica pop si rock care au catalizat aparitia revolutiei sexuale hipiote. Studentimea a parasit universitatile, au adoptat religia hindusa si s-a razvratit impotriva crestinismului. Ei au decis sa locuiasca prin parcuri ca si oamenii strazii.


Infiltrarea hipiota in universitati seculare si crestine

Cand hipiotii au vazut ca revolutia lor nu a reusit, au adoptat o strategie care le-a mers. Majoritatea si-au reluat studiile si au devenit cadre universitare. Acestia au produs manuale de sociologie, filozofie si antropologie care aveau ca scop reintoarcerea societatii la paganism si denigrarea crestinismului. Universitatile au devenit cele mai reactionare institutii din America. Acolo organizatia fascista anticrista Antifa, a indoctrinat studentimea in ultimii 15 ani, iar acum “elevii” lor sunt pe strazi producand haos si anarhie.

Hipiotii au infiltrat si universitatile crestine si conduc cursurile de studii interculturale, facand din multi absolventi crestini niste rebeli si de multe ori, apostati. In studiile interculturale, crestinismul este amestecat cu cultura pagana a popoarelor evanghelizate sub pretextul de a se obtine rezultate remarcabile in evanghelizare si plantarea de biserica.

Biserica dominata de modernism, adica lumesc, este incapabila in a se opune tiraniei demonice democrate din America 

Muzica hipiota si-a facut loc de decenii in bisericile Americane, purtand numele de “muzica crestina contemporana”. Biserica a devenit mare consumatoare de filme, videogameuri, si indecenta. Astazi nu se mai poate face distinctia intre lume si biserica. Majoritatea pastorilor sunt buni vorbitori cu studii teologice dar fara putere in fatza tiraniei anticristice a guvernatorilor si primarilor democrati din America, care tin biserica inchisa. Totusi Dumnezeu are o ramasita credincioasa care stie sa se roage si sa posteasca, si sa astepte interventia lui Dumnezeu. Daca esti printre cei loiali Domnului Isus, ajuta cauza bisericii cu post si rugaciune. Domnul sa te rasplateasca!

Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. Iacov 5:16  

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2020/09/06/acesti-soi-de-draci-ai-strazii/

One thought on “Acest soi de draci ai străzii

  1. Pingback: Dar acest soi de draci nu iese afară decît cu rugăciune şi cu post. – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.