Declarăm săptămână de post și rugăciune pentru România

Vedem cum România devine din ce în ce mai mult un teritoriu al fricii, al unor decizii luate în pripă, un teritoriu pe care te simți amenințat, simți cum îți fuge siguranța ta de cetățean de sub picioare. Pe de o parte e frica de Covid, pe de altă parte frica de măsuri exagerate și iraționale luate de guvernanți. Pentru mulți în spate este un trecut care i-a falimentat, care le-a luat locurile de muncă, care i-a îngropat financiar, iar în față un viitor nesigur și amenințător. Ce e de făcut? Ne mai rămâne un singur lucru în acest context în care proprii conducători ne fac să urlăm în interiorul nostru, văzând cum declarațiile lor ne pot înfunda din nou ca popor și ne pot închide din nou granițele, când tot ei au făcut ca milioane de români să-și câștige traiul peste hotare.

Ne mai rămâne să privim spre Dumnezeu, să strigăm spre El, să-L chemăm să ne ierte și să se îndure de noi. Să înceteze nebunia și bâlba de la nivelul conducerii și orice motiv de frică fie de Covid sau de orice altceva. Biblia spune că respectul și iubirea de Dumnezeu sunt începutul înțelepciunii, fără acestea se vor lua cele mai proaste și nocive decizii pentru noi românii. Iar tot în pandemie am văzut cum unii guvernanți au susținut păcate scârboase care au revoltat Pământul și Cerul. Nu avem ce spera dacă nu se va porni de aici, de la iubirea de Dumnezeu, de la sfințenie și smerenie.

Așadar, cred că oamenii credincioși din țară pot schimba în bine soarta României. Prin postul și rugăciunile noastre vom atrage îndurarea lui Dumnezeu asupra noastră, pentru a nu mai ajunge în situații de urgență, de panică și de faliment. Angajați-vă alături de zeci de mii de români în acest lanț de rugăciune în condițiile în care săptămâna care urmează va fi una de foc, se va hotărî soarta noastră în aceste condiții și ne rugăm ca demonul de control din perioada comunistă să nu se întoarcă niciodată în România, iar puterea acestui virus să scadă!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.