Anticristul Obama, Președintele Trump și Sărbătoarea Învierii

by Paul Dan

Obama anticristul a subminat America pentru a lovi în biserica Domnului

In cartea numită Marea Carte a Istorieiscrisă de misiunea creștină  Răspunsuri în Geneza, ni se aduce aminte cum Obama în 2010 a zis că America nu mai este o națiune creștină.

America nu este o națiune creștină ideală, dar încă este creștină. Obama anticristul încerca să programeze mințile populației cu ideea aceasta odioasă pentru că pe urmă să introducă promovarea islamului. Dacă ar fi să caracterizam presidenția lui, putem spune că a depus tot efortul pentru islamizarea Americii. Astfel a desființat micul dejun cu rugaciune din tradiția presidențială și, în schimb,  a invitat pe liderii islamici la Casa Alba pentru o întâlnire specială cu ei.

O altă propagandă anti-Americană a acestui anticrist a fost repetarea ideii că America nu mai este puterea militară nr. 1 în lume și America nu mai este puterea economică nr. 1. El a spus deschis că locul trebuie să fie luat de Chinezi. El și cu vrăjitoarea Hillary au susținut așa zisa “primavara arabă” care a avut ca scop decimarea creștinismului din Orientul Apropiat, și au reușit. Apropo, marele entuziast al primaverii arabe în România era Dănuț Manastireanu. Părtașul lui la crislamism, Emanuel Contac, propunea un sistem de propagandă pentru înființarea unui stat Palestinian.

Dumnezeu a dat peste cap planurile anticristului Obama 

Obama a fost ajutat să ajungă președinte de voturile tineretului millennials. Tot așa s-a întâmplat și în Romania. Iohannis a ajuns la putere pe voturile tineretului millennials român. Un mare protestatar de felul acesta pro-Iohannis este Lucian Balanescu, “pastor” de tineret la Biserica Bunavestire. De curând Iohannis, in plină criză de Coronavirus, a lansat crima numită “educatia sexuală” in scoli. Unde este lașul de Balanescu si gasca lui de millennials să protesteze la asemenea faptă odioasă a lui Iohannis vândut perversilor din Uniunea Europeană?

Dar să revenim la faptul cum tot ce a construit Obama s-a ruinat. Noi ne temeam că are să vină la putere vrăjitoarea Hillary si eram pregătiți pentru prigoană. Dumnezeu ne-a luat prin surprindere si a făcut să câștige președintele Trump datorită fermierilor din Statele Americane. Decăzuții din New York, San Fransisco, Los Angeles si Seattle au votat cu vrăjitoarea si au pierdut.

De când presedintele Trump a luat puterea, America a revenit la statutul de putere militara nr. 1, putere economică nr. 1, si cel mai mare exportator de petrol din lume. Biserica din America se roagă neîncetat pentru presedintele Trump si pentru înțelepciune. Dragi români, încetați să mai dați crezare comuniștilor de la CNN, NBC, MSNBC și derbedeilor de la Hollywood.

Niciodată în istoria recentă, vreodată, un alt președinte n-a spus lucruri așa de precise cu privire la Domnul nostru Isus Cristos!

Mai jos aveți textul mesajului președintelui Trump cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului Isus Cristos. 

Biroul Oval
Casa Albă
Washington DC

10 aprilie 2020 ora 12:09 PM (ora locală)

PREȘEDINTELE TRUMP:
„Vă mulțumesc foarte mult. În această zi de Vinerea Mare, creștinii din întreaga lume își aduc aminte de suferința și moartea de pe cruce a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Hristos. În Duminica Paștelui, vom sărbători glorioasa Lui înviere.
În acest moment sfânt, națiunea noastră este angajată într-o bătălie ca niciodată – cu inamicul invizibil. Curajoșii noștri medici, asistenți medicali și cadrele medicale de prim ajutor – luptă pentru a salva vieți. Muncitorii noștri lucrează contra cronometru pentru a livra materiale medicale critice. Cei mai buni oameni de știință ai noștri lucrează non-stop pentru a dezvolta terapii de salvare a vieții și cred că se descurcă foarte bine în acest sens. Poporul nostru face sacrificii extraordinare pentru a pune capăt acestei pandemii.
Deși nu vom putea să ne întîlnim împreună unii cu alții, așa cum am face în mod obișnuit, de Paști, putem folosi acest timp sacru pentru a ne concentra pe rugăciune, reflecție, și creștere în relația noastră personală cu Dumnezeu, atât de importantă.
Îi rog pe toți americanii să se roage ca Dumnezeu să ne vindece națiunea; să aducă mângâiere celor ce plâng; să acorde tărie medicilor, asistenților medicali și personalului medical; pentru a restabili sănătatea bolnavilor; și să reînnoiască nădejdea în fiecare persoană care suferă. Națiunea noastră va trece și prin aceasta ca niciodată.
Mulțumesc numeroaselor familii care s-au rugat pentru mine și pentru familia mea. Iar rugăciunile voastre sunt simțite și vă sunt pentru totdeauna recunoscător.
Aș dori să mulțumesc marelui nostru Vicepreședinte și minunatei sale soții, pe care o cunoaștem cu toții foarte bine, Karen, pentru munca incredibilă pe care o fac și pentru serviciul acordat nu numai țării, ci pentru slujirea lor lui Dumnezeu.
În urmă cu aproape 3.000 de ani, profetul Isaia a scris aceste cuvinte: „Întunerecul acopere pămîntul … dar peste tine răsare Domnul, şi slava Lui se arată peste tine … și Domnul va fi lumina voastră veșnică.
Pe măsură ce națiunea noastră luptă cu inamicul invizibil, reafirmăm că americanii cred în puterea rugăciunii. Dăm mulțumiri pentru maiestatea creației și pentru darul vieții veșnice. Și plasăm încrederea noastră în mâinile Atotputernicului Dumnezeu.

Aș dori să doresc tuturor un Paște foarte fericit. Vom sărbători această zi foarte specială și va fi, sperăm, un weekend foarte bun și un weekend foarte productiv.
Și vreau să mulțumesc tuturor celor din țara noastră și nu numai, pentru tot ce au îndurat. O sută optzeci și patru de țări, în această dimineață, luptă cu acest dușman și ne rugăm pentru toți.
Cu asta, aș dori să-l prezint pe episcopul Harry Jackson din Maryland, un domn foarte respectat, care este membru al credinței noastre și o persoană pentru care avem un respect extraordinar.
(Domnule) Episcop, vă rog. Mulțumesc. ”

Sursa traducere: (www.tribuna.us)

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2020/04/14/anticristul-obama-presedintele-trump-si-sarbatoarea-invierii/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.