Franklin GRAHAM: Răspuns pentru Christianity Today, când publicația s-a dat partizană Partidului Democrat

Christianity Today a publicat un articol în 2019 în care scria că președintele Trump  trebuia să fie îndepărtat din functie – și au invocat numele tatălui meu (presupun că încercând să dea legitimitate in declaratiile lor), așa că este important pentru mine să răspund.

Da, tatăl meu Billy Graham a fondat Christianity Today; dar el nu ar fi fost de acord cu opinia lor. De fapt, el ar fi fost foarte dezamăgit. Nu am făcut public pe cine a votat tatăl meu in alegerile trecute, dar din cauza acestui articol, simt că este necesar sa aduc la cunostință acum.

Tatăl meu l-a cunoscut pe Donald Trump, a avut incredere in Donald Trump si a votat pentru Donald Trump. El a crezut că Donald J. Trump este omul providential pentru acest moment in istoria națiunii noastre.

Însă ca publicatia Christianity Today să fie partizanul Partidului Democrat printr-un atac total asupra presedintelui Statelor Unite este de neconceput.

Christianity Today nu a fost interesata sa recunoasca faptul ca niciun republican nu a votat cu democratii pentru a-l pune sub acuzare pe presedinte. Cunosc multi republicani din Congres, si multi dintre ei sunt crestini autentici.

Daca presedintele ar fi fost vinovat de ceea ce au sustinut democratii, acesti republicani li s-ar fi alaturat pentru a-l pune sub acuzare. Iar democratii nici macar nu au fost in unanimitate – doi au votat impotriva impeachment-ului si unul a votat partial.

Aceasta impeachment a fost motivat politic suta la suta. De ce ar alege Christianity Today sa ia partea Partidului Democrat (de stanga), al carui singur scop este acela de a discredita si de a denigra numele unui presedinte in functiune?

Ei vor ca cititorii sa ii creada pe cei din conducerea Partidului Democrat in loc sa-l creada pe presedintele Statelor Unite.

Uitati-va la tot ce a realizat presedintele intr-un timp foarte scurt. Economia noastra este cea mai puternica din ultimii 50 de ani; ISIS a fost invins, iar presedintele a renegociat ofertele comerciale pentru a putea beneficia toti americanii.

Lista de realizari este lunga, dar pentru mine ca crestin, faptul ca el este cel mai activ presedinte pro-viata din istoria moderna este extrem de important.

Christianity Today vrea sa ignoram asta, sa spunem ca acest lucru nu conteaza?

Presedintele a fost un aparator ferm al libertatii religioase acasa si in intreaga lume si Christianity Today vrea ca noi sa ignoram asta?

De asemenea, presedintele a numit judecatori conservatori in numar record, iar Christianity Today vrea sa facem abstractie de acest lucru?

Christianity Today considera ca ar trebui sa fie scos din functie din cauza unor acuzatii false, pe care presedintele le neaga cu tarie.

Christianity Today a spus ca e timpul sa il demitem pe Presedinte. Noi credem ca Christianity Today a fost folosit de stanga (Partidul Democrat) pentru agenda lor politica. Pentru noi este evident ca Christianity Today s-a mutat la stanga si reprezinta aripa liberala elitista a democratilor.

Presedintele Trump este vinovat de pacat? Desigur ca este, asa cum au fost toti presedinti din trecut si asa cum suntem fiecare dintre noi, inclusiv eu. Prin urmare, sa ne rugam pentru presedinte, in timp ce el continua sa conduca natiunea noastra.

Sursa: Pagina de facebook Franklin Graham

Foto: charismanews.com

Sursa articol:  afirmativ.com

One thought on “Franklin GRAHAM: Răspuns pentru Christianity Today, când publicația s-a dat partizană Partidului Democrat

  1. Pingback: Franklin GRAHAM: Răspuns pentru Christianity Today, când publicația s-a dat partizană Partidului Democrat – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.