Dr. Fauci: 80% dintre pacienții cu coronavirus se „recuperează spontan”

by Melanie Arter

Directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase al NIH, Dr. Anthony Fauci, a declarat, marți, subcomisiei Senatului pentru Sănătate, Educație, Muncă și Pensii, că 80% dintre cele 90.000 de persoane care au fost infectate de noul coronavirus, de asemenea denumită COVID-19, „se recuperează spontan”, ceea ce înseamnă că se îmbunătățesc fără nicio intervenție specifică.

„Dacă te uiți la 90.000 de persoane care au fost infectate și numărul de decese care au avut loc, aproximativ 80 la sută dintre persoanele infectate se descurcă foarte bine fără nicio intervenție specifică. Anume, se recuperează spontan “, a spus Fauci în declarația sa de deschidere.

Cu toate acestea, aproximativ 15 până la 20 la sută dintre indivizi – de obicei, cei care sunt vârstnici și în grupuri de risc se confruntă cu boală gravă care necesită îngrijiri de sprijin. Asta ar putea fi oxigen. Ar putea fi o terapie intensivă. Acest lucru ar putea fi intubație sau chiar mai multe intervenții dramatice, a spus el.

Continue reading https://barzilaiendan.com/2020/03/04/de-ce-nu-ni-se-scrie-despre-cei-vindecati-de-coronavirus/

4 thoughts on “Dr. Fauci: 80% dintre pacienții cu coronavirus se „recuperează spontan”

  1. Pingback: Vaccinul pentru noul coronavirus poate fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică… – Blog Creștin Ardelean Viorel

  2. Pingback: Coronavirus: dr. Radu Lupescu, președintele Asociației medicilor din clinica Rhéna de la Strasbourg (Franța) – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.