Foști homosexuali și transgenderi s-au adunat la Capitol Hill: “identitatea sexuală poate fi schimbată” – Viețile noastre sunt dovada

Sunt o lesbiană: Sunt foarte vehenentă cu privire la acest subiect deoarece mi-a plăcut acest stil de viață. Nu voi vorbi cum sau de ce am intrat în acest stil de viață, dar am fost foarte încrezătoare cu privire la felul cum am fost și am arătat.

Am fost promotor al LGBT și mi-a plăcut să prpmovez acest stil de viață. Am crezut pe deplin această minciună care se promovează că “oamenii nu se schimbă”, că “ei nu se pot schimba” și că “dacă încercăm să îi schimbăm, este dăunător pentru sănătatea lor”.

Vreau să vă spun că asta este o minciună! Apropae am ratat unele dintre cele mai frumoase și cele mai prețioase momente din viața mea. Nu aveam să mă mai căsătoresc, nu aveam să mă întâlnesc cu soțul meu, să am proprii mei copii. La asta mintea mea nu se gândea. Nici nu știam că era o posibilitate pentru mine. (sunt arătate poze cu ea ca mireasă, cu soțul și cu cei doi copii ai lor)

Acum sunt înaintea voatră ca o femeie schimbată. Nu mai am atracție față de același sex și aproape că acea existență din viața mea nici nu a existat. Aș dori ca acea minciună să nu mai fie răspândită. Pur și simplu nu este adevărată. Oamenii pot să se schimbe dacă doresc asta.

Trebuie să li se permită ca cetățeni americani liberi, să caute schimbarea.Nimeni nu are dreptul de a spune că nu poți fi ceea ce vrei să fii.

Mi-am dorit schimbarea și, prin puterea lui Dumnezeu, Creatorul cerului și al pământului, aceasta s-a întâmplat. (Arătând spre copii ei din poze, și aceea cu soțul ei, la nuntă) Aceste momente au putut să se întâmple. Sunt o femeie fericită. Nu am depresie, nu sufăr de anxietate. Nu mai beam, așa cum beam în viața de dinainte.

Luiz Ruiz, Orlando-FL: Am aflat că sunt HIV pozitiv, pentru că am trăit în promiscuitate [….]

In foto  – coperta cartii din articolul de mai jos

O carte năucitoare: „Fața nevăzută a homosexualității”

Advertisement

2 thoughts on “Foști homosexuali și transgenderi s-au adunat la Capitol Hill: “identitatea sexuală poate fi schimbată” – Viețile noastre sunt dovada

  1. Pingback: Virusii sunt sensibili la pH – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.