Medic român din laboratorul de cercetare din Wuhan despre coronavirus

Unchiul și nepotul colegului meu de clasă, au absolvit un master și lucrează la spitalul din Shenzhen.  El este transferat pentru a studia virusul pneumoniei Wuhan.

El tocmai m-a sunat și mi-a spus să le spun prietenilor mei: dacă ai nasul curgător și sputa când ai răceală, nu poți fi un nou tip de pneumonie coronavirus, deoarece pneumonia coronavirus este o tuse uscată fără nasul curgător.  Acesta este cel mai simplu mod de a identifica.  Vă rugăm să spuneți prietenilor dvs. că dacă știți mai multe despre cunoștințe medicale, veți avea mai multă conștientizare a identificării și prevenirii.  Referire decan   repost

 De această dată, virusul Wuhan nu este rezistent la căldură și va fi ucis la o temperatură de 26-27 de grade.  Prin urmare, bea mai multă apă fierbinte.  Puteți spune prietenilor și rudelor dvs. să bea mai multă apă caldă pentru a o preveni.  Du-te sub Soare.  A fost rece recent, iar consumul de apă caldă este, de asemenea, foarte confortabil.  Nu este un leac și este bun pentru organism.  A bea apă caldă este eficient pentru toți virușii.  Încercați să nu beți gheață, amintiți-vă!

Sfatul medicului despre coronavirus:

1. Are o dimensiune destul de mare (celula are aproximativ 400-500 nm diametru), astfel încât orice mască normală (nu doar caracteristica N95) ar trebui să o poată filtra.  Cu toate acestea, atunci când cineva infectat se strecoară în fața ta, va dura 3 metri (aproximativ 10 metri) înainte de a cădea la pământ și nu mai este aerian.

2. Când virusul scade pe suprafața metalului, acesta va trăi cel puțin 12 ore.  Așa că amintiți-vă dacă intrați în contact cu orice suprafață metalică, spălați-vă bine pe mâini cu săpun.

3. Virusul poate rămâne activ pe țesătură timp de 6-12 ore.  Detergentul normal pentru rufe ar trebui să omoare virusul.  Pentru îmbrăcămintea de iarnă care nu necesită spălare zilnică, o poți scoate sub soare pentru a ucide virusul.

Despre simptomele pneumoniei cauzate de Coronavirus:

1. Va infecta mai întâi gâtul, astfel încât gâtul va avea senzația de durere uscată, care va dura 3 până la 4 zile

2. Apoi virusul se va amesteca în lichidul nazal și va picura în trahee și va intra în plămâni, provocând pneumonie.  Acest proces va dura 5 până la 6 zile.

3. Cu pneumonia, apar febră mare și dificultăți în respirație.  Congestia nazală nu este ca cea normală.  Vei simți de parcă te-ai înecat în apă.  Este important să mergi să solicitați asistență medicală imediată dacă simți asta.

Despre prevenire:

1. Cel mai obișnuit mod de a te infecta este prin atingerea lucrurilor în public, deci trebuie să te speli pe mâini frecvent.  Virusul poate trăi doar pe mâini timp de 5-10 minute, dar se pot întâmpla foarte multe în acele 5-10 minute (vă puteți freca ochii sau puteți alege nasul în mod nedorit).

2. În afară de spălarea pe mâini frecvent, puteți gargara cu Betadine Sore Throat Gargle pentru a elimina sau a reduce la minimum germenii în timp ce acestea sunt încă în gât (înainte de a vă picura în plămâni).

Oameni buni, aveți grijă suplimentară și beți multă apă.
transmis după primire

Sent from my iPhone

________________

Material needitat!

-nu sunt referințe despre autorul mesajului-n.r.

7 thoughts on “Medic român din laboratorul de cercetare din Wuhan despre coronavirus

  1. Pingback: Medic român din laboratorul de cercetare din Wuhan despre coronavirus — ARMONIA MAGAZINE – USA – Sinapse

  2. Pingback: Medic român din laboratorul de cercetare din Wuhan despre coronavirus – Blog Creștin Ardelean Viorel

  3. Pingback: Virusii sunt sensibili la pH – Blog Creștin Ardelean Viorel

  4. Pingback: Vaccinul pentru noul coronavirus poate fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică… – Blog Creștin Ardelean Viorel

  5. Pingback: Coronavirus: dr. Radu Lupescu, președintele Asociației medicilor din clinica Rhéna de la Strasbourg (Franța) – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.