Unde e salvarea Australiei ?

Update. Nota red. Mesajul a fost scris în 4 Ianuarie, iar în urma rugăciunilor creștinilor din Australia, din Europa,  din America… a început să plouă! Glorie Domnului!

__________________

Poate fi Australia salvata dacă strigă spre Dumnezeu? Poate unii îmi veți spune că e absurdă întrebarea, dar în aceste vremuri de apostazia, de lepădare de credință și de Dumnezeu, vom vedea tot mai mult atitudinea din Apocalipsa, când pământul va fi lovit pentru nelegiuirea lui, iar oamenii în loc să se căiască de faptele lor rele vor îndrepta pumnii spre Cer și-L vor huli pe Dumnezeu (Apocalipsa 16:8-9).

Eu cred din toată inima că salvarea Australiei nu este nici în Armată, nici în Pompieri, nici în toate națiunile pământului la un loc, ci în strigătul către Dumnezeu, care este Stăpân peste foc, peste norii de ploaie și peste vânt. Eu mă voi ruga în continuare pentru Australia, dar pe lângă “Doamne, stinge focul!” Mă voi ruga și “Doamne, fă această națiune să se întoarcă cu fața spre Tine!” Mă rog să nu facă precum cei din Apocalipsa, ci ca cei din Judecători despre care ni se spune: “Copiii lui Israel au strigat către Domnul și Domnul le-a trimis un izbăvitor…” (Jud. 3:9)

Australia are nevoie de foc, dar de foc pentru Dumnezeu, pentru valorile morale pe care le-a lepădat tot mai mult în ultima vreme. Focul pentru Dumnezeu va înghiți focul care le mistuie pământul și va da din nou pace și binecuvântare peste națiunea lor. Australia dacă va recunoaște puterea Lui Dumnezeu de a o salva va fi din nou binecuvântată.

Unde este Dumnezeu când suferim? Uneori este în strigătul nostru de căință și de ajutor. El aude și răspune. Să mijlocim în continuare pentru această națiune!

Cu prețuire,

Toni Berbece

________________

„Îmi doresc ca familia şi credinţa să fie în centrul vieţii americanilor!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.