I couldn’t hold back. I let it burn.

Ari Behn, fostul soț al prințesei Märtha Louise (Norway), cu care a fost căsătorit între 2002-2016, s-a sinucis la 47 de ani, în prima zi de Crăciun, la 2 ani după divorț. Picta și scria, a publicat piese, romane. Ultimul e în 2018, denumit Infero, în care descrie partea întunecată a vieții sale. (Sursa – AICI)

“Out of balance. Either – or. Silent and ongoing. Shy and shameless. I couldn’t hold back. I let it burn.“  […]  “In addition to being an open person to other people, he was also open about the darkness he wore, leading to his death.” (Sursa – here)

Mulți dintre noi abia acum aflăm ce om extraordinar a fost Ari Behn – cu o familie minunată, scriitor talentat, deschis, apreciat. Și că din 2016 a divorțat de frumoasa sa soție și, implicit, de căldura celor trei minunate fiice într-o perioada dificilă când toți membri familiei aveau mai mare nevoie de iubirea cu care se obijnuiseră împreună. Grozava ruptură i-a întunecat lui Ari și mai mult întunericul inimii, iar dezechilibrul și disconfortul l-au condus în realizarea romanului “Infernul”-2018 și, în final, lăsarea în bernă a Casei Regale a Norvegiei și pe numeroșii săi prieteni care nu i-au putut suplini lipsa de iubire și lumină (pace, neprihănire și bucurie), aflate în Harul oferit prin credință de Isus Hristos.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.