William Branham – Atac cibernetic reușit împotriva lui John Collins

Recent, sute de video-uri foarte bine documentate cu privirea la multele falsuri, minciuni si ipocrizii din viata si slujba lui Branham au fost atacate să fie șterse definitiv.

Ani de muncă ar fi fost aruncați pe apa sâmbetei. Contul de Youtube a lui John Collins a fost atacat si distrus complet.

Canalul Youtube a lui Collins a fost complet distrus.

Din punct de vedere strategic, cel care a făcut asta, sau cel care a plătit o asemenea acțiune, a făcut-o pentru că a suferit pagube mari. De aceea a atacat sursa care îi aducea paguba. Daca ați citit Arta Razboiului de Sun Tzu vă este clar cum gândesc strategic oamenii când se confruntă cu asemenea situații.

Există un singur mare disperat care a pierdut in ultimii ani sute de urmasi si plătitori de zeciuieli din cauza acelor documentări video extraordinar de bune la care erau atasate imagini si acte originale scanate din librăria si arhiva Primăriei Jeffersonville si altele. Da, cei mai multi suspectează ca e vorba Voice of God Recordings. Dar până nu avem dovezi nu putem si nu avem voie să învinovățim pe nimeni, tocmai de aceea am zis suspect.

Legile federale pentru asemenea actiuni sunt foarte aspre in SUA, asa ca nu imi ramane decat sa ma rog ca FBI sa prinda faptasii. Ar fi un scandal imens sa vedem oameni cu nume grele din VOGR, in catuse pentru asemenea fapte rele. Nu?

Stiti ca si Branham a fost cat pe ce sa fie bagat la puscarie pentru frauda financiara, nu? A scapat la muchie de cutit nu ca a fost gasit nevinovat in mod real, ci pentru ca avocatul lui i-a gasit o portita de scapare legala. Banii de care fusese acuzat ca i-a fraudat, erau disparuti. Asta o spune Branham cu gura lui.

Surpriză!

Surpriza este ca John Collins a dat comunicat in care anunță că avea copii ale acelor videouri si ca va reface intreaga structură si poate ca de data asta in mai multe conturi.

Anuntul lui Collins

Atacatorul are o psihologie extrem de perversa! A vrut sa distruga dreptul elementar la exprimare al unui cetatean american. Ce e mai rau, e ca acel cetatean nu era un infractor cibernetic, nici un om toxic si mincinos ci era un fost sectant in secta lui Branham de unde a iesit dupa ce a vazut mizeria, minciuna, manipularea, haosul care erau imbracate in cateva haine frumoase cu vindecarea divina si botezul in Numele Isus, Epoci Peceti etc. E dreptul fiecarui om sa scrie ce vrea cu argumente, nu cu scop defaimator.

Daca voi puteti minti si insela cu mesajul lui Branham pe altii oamenii, oare alti oameni nu au dreptul sa spuna public ce cred ei despre Branham si mesajul lui?

Hai sa va mai dau o tema de casa in constiinta voastra. Stiti cand veti fi voi bine in fata lui Dumnezeu ca si constiinta? Atunci cand, imaginar vorbind, unele legi ar incerca sa opreasca pe unul care e impotriva voastra, sa isi publice convingerile si voi ati lupta NU CU OMUL care e impotriva voastra, CI CU LEGEA ACEEA care vrea sa il opreasca pe el sa va mai critice.

De ce? Pentru ca acolo e vorba despre ceva mai mult decat un om care va critica. Este vorba despre dreptul si libertatea fundamentala a omului de a se exprima pe care noi ca oameni trebuie sa o aparam.

Ion Ratiu a spus un lucru celebru despre cum vedea el democratia. El a spus ca el s-ar lupta si ar muri chiar pentru apararea dreptului altuia de a-l critica pe el. Va dati seama unde sunt de fapt cu adevarat lucrurile de valoare, divine si frumoase ale intelepciunii si frumusetii lui Dumnezeu? Ce mult seamana asta cu Cristos care in timpul Lui a facut un lucru NEMAIPOMENIT. El a aparat pe cei care trebuiau ucisi pentru pacatele lor. Asa ceva nu s-a mai pomenit in toata istoria lumii pana la El. Acum dupa 2000 de ani pare simplu si usor de inteles dar atunci a fost cu totul altceva. Si mai mult decat atat. Nu i-a aparat doar, ci in final a facut un lucru si mai EXTRAORDINAR. A MURIT PENTRU EI. Parea completa nebunie. Chiar Pavel spune ca nebunia lui Dumnezeu este mai mare decat intelepciunea oamenilor.

Fratilor, voi nu stiti de astea. Voi sunteti la mesaj, voi sunteti Mireasa, voi sunteti super rasa, voi nu aveti nevoie sa stiti ca Dumnezeu iubeste si pe altii si ca le da dreptul si le apara dreptul de a se exprima chiar daca ei nu sunt de acord cu voi.

Stau acum si ma intreb daca intelegeti ceva, sau imi pierd (din nou) timpul cu voi? Poate ca sunteti atat de insensibili incat efectiv, nici chiar Dumnezeu nu va mai poate ajuta, deoarece El nu va forteaza cu nimic. Voi ati uitat adevarul ca Dumnezeu iubeste oamenii si doreste sa fie exprimat NU PRIN IDEI DOGMATICE FALSE CI PRIN CEEA CE EL ESTE: INTELEPCIUNE, ADEVAR, IUBIRE, BUNATATE, si celelate daruri si virtutii din Cuvant…

CE CONVENABIL E PENTRU PARAZITISMUL RELIGIOS DIN MESAJ SA ARUNCE IN FATA OAMENILOR IDEI PE CARE NICI EI NU LE INTELEG DEPLIN SI NU LE CRED IN TOTALITATE, IN LOC SA MANIFESTE CEEA CE ISUS SI APOSTOLII AU MANIFESTAT!

Ce convenabil e sa stai cu burta de 150 kg atarnata pe canapea sa manci bine, sa te uiti la TV la Nasul, sau pe net, si sa crezi ca ce bine esti, dar sa nu iesi niciodata in societate, in strada, in locuri unde miroase urat din cauza saraciei si a mizeriei ca sa manifesti CREDINTA VIE si iubirea lui Cristos pentru oamenii pe care El ii iubeste la fel de mult ca si pe tine.

Da. Pe cel mai amarat si distrus si pacatos betiv dintr-un sat indepartat, Dumnezeu îl iubeste la fel ca si pe tine. Nu mai putin decat pe tine ci la fel ca si pe tine si pana cand tu nu stii si nu simti asta, tu esti un crestin nesimtit, pentru ca nu simti dragostea lui Dumnezeu in nici un fel, afara de dragostea pentru pantecele tau, numai ca acolo domneste un alt dumnezeu.

Ce convenabil e sa ai un stil de viata si credinta sec si parazitar, gol, neroditor, sa asculti predica nr. 200, sa te culci cu gandul ca e sfarsitul timpului de sfarsit si ca nu e treaba ta sa faci ceva…si dupa 10 ani gandesti la fel, si dupa altii 10 tot la fel…si tot asa, apoi fratii tin inmormantarea unor frati in varsta ce erau candva tineri, si apoi a altora si tot asa…pacaleala, prostia, parazitismul, sectarismul si orbirea merge tot inainte…

Frate, ce e cu prostiile astea? Voi nu vedeti in ce intunerec sunteti? Chiar nu vedeti deloc?

Poate ca intradevar sufletul vostru este total gol, pustiu si rece, cum mi-a zis cineva recent despre o adunare de la mesaj la care a fost el inainte.

Sper totusi, si ma rog ca in final veti intelege adevarul, si veti scapa de sub controlul diabolic al ideilor rele si emotiilor negative implantate de Branham in sufletul vostru. Sa revenim la subiect.

Insasi bunicul lui Collins a fost pastorul Tabernacolului Branham timp de 40 de ani si e un om extrem de bine documentat.

Eu zic ca pierderea celui care l-a atacat va fi mai mare pe viitor. Atacatorii nu cunosc psihologia omului care nu mai are nimic de pierdut. Acel om poate deveni foarte puternic si mult mai hotarat. Un om care pierde totul poate fi periculos.

Chiar acum imi amintesc de mine si Nelu Dascal care pe blogul meu de atunci despre dezvoltare personala, motivatie, ma ataca constant. Ba ca eu nu mai cred mesajul, ba ca eu sunt necredincios, ba ca nu stiu ce.

Luni de zile il rugasem pe Nelu Dascal sa ma lase in pace. Am ales sa nu cred mesajul si e decizia si dreptul meu. El nu. Din nou si din nou lovea si ataca in spatiu public ca un om fara minte, fara inima, fara Dumnezeu. Va amintesc ca eu pe acel blog nu am scris niciodata despre Branham sau mesaj, si nici nu aveam de gand asa ceva, insa acest om nu se oprea din atacuri si jigniri. In plus pe langa el au mai venit si altii chiar mai toxici decat el si atacau constant.

Chiar si Biblia porunceste ca atunci cand un om, un strain vrea sa traiasca langa tine in pace, lasa-l. Da-i pace. Lasa omul sa traiasca. Nu e treaba lui sa traiasca cum tu ii impui credinta si modul de viata.

Ei bine fratilor, asa am pornit acest blog.

Vreti discutii despre mesaj? Acum le aveti.

Vreti argumente ca Branham nu a fost ce a spus ca e? Aveti aici mai multe dovezi decat oriunde in limba romana.

Vreti dovezi ca mesajul e plagiatura, minciuna si falsificare? Aveti aici sute de dovezi.

DAR ACUM UNDE ATI DISPARUT?

Am aprins lumina, unde ati fugit?

Oare nu ar fi trebuit sa imi spuneti si mai ales si celorlalti frati care au scris aici articole extraordinare cu dovezi de netagaduit si bazate 100% pe Biblie si pe adevar, un sincer MULTUMESC, pentru ca am avut curajul sa infruntam minciuna la un nivel atat de ridicat? Am fi putut face asta fara Duhul Sfant? Am fi putut demasca o inselatorie atat de mare fara sa fim inspirati si ajutati de Dumnezeu? Voi stiti ce inseamna sa ai curajul sa faci asa ceva? Habar nu aveti. Voi doar criticati. Cand am inceput nu existau atatea materiale si siteuri antimesaj ca acum. A fost greu, dar am razbit.

Eu cred ca voi inca traiti intr-o lume iluzorie intunecata. In loc de asta, voi inca ne urati si probabil ca ati vrea sa dispara acest blog.

Dragii mei. Informatiile din acest blog inseamna usa deschisa pentru voi din inchisoarea spirituala inc are sunteti si eu o las deschisa pentru voi.

Inchei cu o provocare simbolica ca si un joc. Ca si un scenariu. 

Hai sa zicem ca as avea o avere de 1 milion de euro. Nu mi-ar fi frica sa o pun la bataie. Asa ca i-as pune ca recompensa, atat de mult sunt bazat pe Biblie si pe ce am studiat zeci de ani. 

(Luati in chip simbolic suma, dar esenta provocarii nu este simbolica, este reala. Provoc pe toti pastorii si predicatorii de la mesaj.)

OFER 1 MILION DE EURO CELUI CARE NE ARATA CA NU AM SPUS ADEVARUL IN ACEST BLOG! 

OFER 100.000 EURO PENTRU FIECARE ARTICOL CARE SE REFERA LA BRANHAM SI MESAJ SI NU ESTE BAZAT 100% PE BIBLIE SI PE ADEVARUL FAPTIC DIN VIATA LUI BRANHAM SAU INTAMPLARILE SI EVENIMENTELE DIN EA PREZENTATE DE NOI. 

DAU 1 MILION DE EURO ORICUI IMI DA UN SINGUR MOTIV SA LAS TOTUL SI SA URMEZ MESAJUL LUI BRANHAM!

3 thoughts on “William Branham – Atac cibernetic reușit împotriva lui John Collins

 1. Pingback: William Branham – Atac cibernetic reușit împotriva lui John Collins – Blog Creștin Ardelean Viorel

 2. Filip

  Lupți cu Dumnezeu, împotriva lui. Milioanele de oameni care au fost vindecați ți-ar închide gura. Dumnezeu este unul singur, motivul pentru care tu lupți împotriva lui este pentru ca iubești trinitatea, religia și învățăturile trinitare. Dacă iubeai pe Dumnezeu, iubeai și pe trimisul lui. Mesajul dat lui premerge a doua venire a lui Isus. Ce a făcut Dumnezeu în acest om, nu a făcut si nu a spus nici un conducător religios pe care voi îi venerați. Măcar că el făcea minuni, el a spus și adevărul absolut. Conducătorii religioși nu au adevărul și nici minuni și totuși ii urmați.

  Un lucru este cert. Citește această propoziție “Dumnezeu este unul singur”. Dacă te-a deranjat aceasta propoziție îți poți da seama că ești împotriva adevărului din cauza îndoctrinării.

 3. Lucrurile spirituale adânci, care sunt taine, așa și rămân pentru cei care nu pot să le înțeleagă. Cunoaștem prin înțelepciune, prin rațiune, prin intuiție ș.a.m.d.; însă pentru lucrurile spirituale (duhovnicești) e cum spui și o chestiune de așa zisa îndoctrinare – omul crede ceea ce aude, cum i se spune, cum i se predică. În partida de credință (adunare sau biserică) în care ești, crezi ca și ceilalți, deoarece credința vine în urma auzirii. Te înțeleg că ești constrâns să crezi cum crezi, nu prea ai altă alternativă – auzind mereu aceeași placă. Dar e ok să spui cu un singur Dumnezeu.

  “18. Si toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a impacat cu El prin Isus Hristos si ne-a incredintat slujba impacarii; 19. ca adica, Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine, netinandu-le in socoteala pacatele lor, si ne-a incredintat noua propovaduirea acestei impacari.” (2 Corinteni 5:18-19)

  Pe cruce, “Dumnezeu era în Hristos”, cf. 2 Corinteni 5:19; apoi “Dumnezeu este Duh” cf.Ioan 4:24; și “Domnul este Duhul”cf. (2Cor.3:17) – Deci, de fapt, este Același Duh, Duhul Sfânt, în entitatea Dumnezeu, cât și în Domnul Isus Hristos (Dumnezeu), este Același Dumnezeu, Unul Singur, manifestat în 3 ipostaze (Duh, Domnul Isus Hristos, și Dumnezeu – susțin teza folosind Biblia, dar înțelegerea vine prin revelație în noi, nu se poate altfel. Și nu uita că Isus mereu a zis ca El e UNA cu Tatăl. Noi, biserica, deși suntem mulți, suntem Trupul lui Isus, Biserica: un singur trup, o singură Biserică. Și ei (EI), sunt un Singur Dumnezeu, deși se manifestă în trei ipostaze. Iar Trupul lui Isus are (exagerând) o infinitate de mădulare – ipostaze (imperfecte), prin noi, ucenicii Săi. Din punctul meu de vedere, e absolut ok să zici la botez în Numele lui Isus, deoarece asta a zis Isus… orice vom face să facem în Numele Lui – deși expertiza mea e limitată!

  Așa cum crezi sincer că noi care vorbim cum vorbesc aici, suntem deraiați, la fel suntem îndreptățiți să atragem atenția altora ca tine spre vigilență, pentru că mai e loc de ajustare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.