Adrian Papahagi: Creștinii din România, insultați de tabăra Boicot și de Președintele-Flit, nu pot vota Iohannis sau Barna fără să-și trădeze credința.

Creștinii din România, insultați de tabăra Boicot și de Președintele-Flit, nu pot vota Iohannis sau Barna fără să-și trădeze credința.

Nu exagerez spunând că Iohannis și Barna sunt vârfuri de lance ale descreștinării României.

Pentru cei ca noi, oameni de dreapta care își doresc în egală măsură progresul României și păstrarea tradiției creștine a națiunii noastre, singurul candidat votabil este Theodor Paleologu.

Adrian Papahagi

 

6 thoughts on “Adrian Papahagi: Creștinii din România, insultați de tabăra Boicot și de Președintele-Flit, nu pot vota Iohannis sau Barna fără să-și trădeze credința.

  1. Florin, noi, eu și cu tine, suntem români. Ce zici, iubim România și românii? Sigur că da, mult mai mult decât orice țară în care am stat sau vom sta!
    Dar de dl Iohannis, ce zici, iubește România și românii?
    Deoarece o parte a familiei mele locuiește în America – toți sunt români, dar toți și americani, chiar și eu, nu ți se pare normal să iubim și această țară din considerente normale? Acest BLOG a luat viață în SUA și are în continuare dublă cetățenie și afecțiune.
    Și da, iubesc mai mult România, ca și tine. Însă alții din familia mea (și alte familii de români) trăiesc acolo, nepoții noștri iubesc România, dar vor fi americani … cum e canadianca, campioana de tenis, Bianca Andreescu; e canadiancă, și nu româncă!

    E ok să-l votăm pe Theodor Paleologu, sau vă convine poziția de gheață, a lui Iohannis, pas cu pas pt agenda lui, a Germaniei, Franței și Bruxelles-ului?

  2. Pingback: Adrian Papahagi: Creștinii din România, insultați de tabăra Boicot și de Președintele-Flit, nu pot vota Iohannis sau Barna fără să-și trădeze credința. – ARMONIA MAGAZINE – USA – B a r z i l a i – e n – D a n

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.