Activiștii pro-transgenderi cer transgenderism cu forța

Preferințele sexuale sunt doar un „construct social”

de Ștefania Brândușă

Guvernul SUA ar trebui să intervină pentru a stimula atractivitatea sexuală a persoanelor transgender, deoarece acestea sunt respinse sexual de aproximativ 97 la sută dintre heterosexuali și de majoritatea homosexualilor și lesbienelor, arată un sondaj realizat în America la comanda activiștilor pro-transgenderi, scrie breitbart.com.

De ce ar trebui ca persoanele trangender să fie tratate diferit și respinse de alte persoane?”, se spune în  studiul din America, intitulat „Excluderea persoanelor  transgender din cercul întâlnirilor romantice.  Studiul susține că:

Alegerea unui partener, pentru o relație romantică, este adesea trecută cu vederea, generând o problemă de preferință personală … [dar] transmisoginia este simptomatică ordinii actuale de gen și demonstrează rolul continuu al relațiilor în conturarea realităților trăite”.

Într-o societate echitabilă, declară autorii, bărbații care se prezintă ca femei transsexuale nu ar trebui să se confrunte cu niciun obstacol neobișnuit pentru avea relații cu bărbați sau femei.

Intervenția guvernului este necesară, susțin autorii sondajului, deoarece, după chestionarea a 956 de persoane în cadrul acestui studiu, a rezultat că persoanele transgender sunt neatractive din punct de vedere sexual.

Bărbații transgender care încearcă să fie femei se confruntă cu respingerea sexuală, în procent de 71 la sută printre lesbiene, și de 97,3 la sută printre bărbați, indică studiul.

Autorii sondajului nu îndeamnă numărul mic de persoane transgenderi să caute alte opțiuni, cum ar fi acceptarea unei  identități homosexuale sau lesbiene. În schimb, autorii folosesc situația americanilor transgenderi pentru a impune  transformarea relațiilor sexuale și umane,  cu sprijinul guvernului SUA.

Progresiștii consideră că această revoluție sexuală este posibilă, deoarece, spun ei, preferințele sexuale sunt doar un „construct social”, care poate fi demolat și reconstruit de către guvern. „Clasificarea sexuală nu este nici naturală, nici universală, ci mai degrabă specifică din punct de vedere istoric și cultural, iar orientarea sexuală este descrisă mai curând ca fiind fluidă”, spun autorii, Karen L. Blair, și Rhea Ashley Hoskin.

sursa:  activenews.ro

Advertisement

One thought on “Activiștii pro-transgenderi cer transgenderism cu forța

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.