Peter Costea: Consecințele terorismului islamic: 176 de orfani creștini în Sri Lanka

E practic imposibil ca vreun creștin din întreaga lume să nu fi auzit de atacurile din ziua de Paște, anul acesta, din Sri Lanka, când teroriștii islamiști au ucis peste 250 de creștini.

Pe 21 iulie au avut loc evenimente speciale de comemorare a victimelor, când a fost făcut cunoscut și faptul că 176 de copii au fost lăsați orfani ca urmare a atacurilor extremiste, părinții lor cazând victime atacurilor teroriste. Este o cifră care infioară. Va ofer un articol: www.worldwatchmonitor.org

Teroriștii islamiști fac victime similare în Nigeria, în timp ce Occidentul democratic privește în altă parte. La fel și mass-media.

În ultimul, an mass-media americană, dar nu numai, a publicat extensiv privind migrația ilegală a familiilor sărace din America Centrală în Statele Unite și efectul nefast pe care separarea părinților de copii îl are asupra copiilor. Dar nimeni nu a suflat, și nici nu sufla o vorbă, despre suferințele copiilor creștini din țările necreștine, ai căror părinți sunt executați pentru credința lor de către teroriștii islamiști.

Haideți să nu uităm niciodată masacrul creștinilor din Sri Lanka și să fim mulțumitori pentru libertatea religioasă de care încă ne bucurăm.

Peter Costea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.