Băiat de 12 ani își revine miraculos la viață din înec

stiricrestine.ro

Levi Floyd, în vârstă de 12 ani,  îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că şi-a revenit în mod miraculos, după ce şi-a pierdut cunoştinţa şi aproape că s-a înecat, iar familia sa a început să cânte și să se roage lui Dumnezeu pentru ca el să-și revină la viaţă, după ce l-au scos din apă “înecat”.

„A fost o minune, fără îndoială”, a spus mama lui Levi, Lyndsey Floyd, conform Christian Post.

În timpul weekendului, toată familia a fost în concediu la plaja Holden Beach din statul american Carolina de Nord, iar pre-adolescentul a dispărut într-un val și nu a mai ieşit la suprafaţă. Când familia lui a observat că el nu mai iese din apă, tatăl său l-a căutat şi l-a scos din apă, pentru a descoperi că pielea acestuia se făcuse albastră și nu mai respira.

„Levi rămăsese fără viață. Nu mai respira,nimic”, îşi aminteşte Lyndsey. „Arăta de parcă tatăl său a pus pe nisip 120 pounds  (54 kg) de cauciuc albastru. De parcă nu era nici măcar o persoană.”

Verişoara lui Levi, care este asistentă medicală, a început să efectueze manevre de resuscitare asupra băiatului. Resuscitarea a continuat o perioadă de timp, însă Levi tot nu-şi revenea.

În timpul în care se derulau manevrele de resuscitare, ceilalţi membri ai familiei au început să se roage și să cânte. „Cântaţi mai tare, copii, închinaţi-vă lui Dumnezeu. Cât mai tare!” „Şi la un moment dat am auzit strigătul: – I-a revenit pulsul!” – a spus Lyndsey.

Levi şi-a revenit complet după ce a petrecut câteva zile în spital. Evenimentele din acea zi sunt încă puțin în ceaţă în mintea lui. „Acest lucru nu poate fi real. Nu m-am înecat. Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat”, spune el.

Ceea ce își amintește însă este melodia muzicii și rugăciunile familiei sale. „Fratele meu, sora mea și verii mei au început să cânte și să se roage”, a spus el. „Îmi amintesc cum spuneau: Isuse, te rugăm lasă-l să îşi revină.”

Sursa: Christian Post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.