Joni Eareckson TADA anunță că nu are cancer: “cu totul miraculos”

Joni Eareckson Tada a împărtășit vești despre sănătate, “miraculoase”, anunțând că nu are cancer după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân pentru a doua oară la sfârșitul lunii noiembrie.

Marți, autorul, vorbitorul și founder of Joni and Friends a împărtășit o fotografie cu ea cu o pagină de text “All Clear” pe site-ul ei și pe pagina Facebook.

Proverbe 25:25 spune: “Ca apa proaspătă pentru un om obosit, aşa este o veste bună venită dintr-o ţară depărtată. “Acest lucru ne descrie perfect pe  Ken (soțul Tadei) și pe mine azi”, a subliniat fotografia.

Tada a spus că ea și soțul ei erau pregătiți să “ia cu bucurie orice din mâna lui Dumnezeu, chiar dacă ar fi fost din mâna stângă“.

Dar Domnul a fost plin de har și a auzit dorința inimilor noastre – scanarea PET din ultima vineri arată că cea de-a doua tumoare care a fost eliminată în noiembrie anul trecut … nu a metastazat! Având în vedere natura agresivă a cancerului care reapare, această veste este de-a dreptul miraculoasă “, a scris ea.

Continue reading  source  christianpost.com 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.