Putin denunţă agresivitatea sodomiştilor LGBT, care impun oamenilor ideile lor

Putin denunţă idei pro-LGBT care ar fi „impuse” oamenilor

Preşedintele rus Vladimir Putin a denunţat sâmbătă ideile de libertate sexuală şi de libertate a genului “impuse” – potrivit lui – oamenilor, care le-ar fi în majoritate ostili, potrivit AFP.

“În unele ţări europene se spune părinţilor că fetele nu mai pot purta fuste la şcoală.Ce-i asta?”, a declarat Putin în cursul conferinţei de presă la finalul summitului G20 de la Osaka, în Japonia.

“Această idee progresistă începe să fie depăşită”, a apreciat preşedintele rus, care provocase deja un val de reacţii estimând într-un interviu publicat în ajunul summitului în Financial Times că progresismul “şi-a trăit traiul”.

“Există tot felul de lucruri acum: s-au inventat cinci genuri, nu înţeleg ce este asta”, a spus el în continuare.

“Problema este că această parte a societăţii destul de agresivă îşi impune punctul de vedere majorităţii zdrobitoare” a oamenilor, a afirmat Putin.

“Reprezentanţii ideilor liberale impun un anume tip de educaţie sexuală în şcoală, părinţii nu o vor, dar nu li se cere părerea”, a mai asigurat preşedintele rus.

Potrivit lui, “aceasta ar putea explica fenomenul Trump, victoria sa, faptul că oameni nemulţumiţi ies în stradă în ţările occidentale”.

În timp ce Rusia este acuzată adeseori în Occident de ingerinţă în procesele politice din alte ţări, există adevărate “motive profunde” pentru nemulţumire, afirmă preşedintele rus.

Cântăreţul britanic Elton John i-a adresat vineri o serie de mesaje Twitter lui Vladimir Putin, după ce liderul rus a afirmat că Rusia “nu are probleme” cu persoanele LGBT şi vrea ca toată lumea să fie fericită, în interviul pentru Financial Times.

După ce scene de amor homosexual şi consum de droguri au fost retrase recent din versiunea rusă a biografiei ecranizate a lui Elton John, starul britanic l-a acuzat pe Putin de “ipocrizie”.

La rândul său, Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că faimosul cântăreţ, “un geniu muzical, se înşeală”.

“Noi avem o atitudine foarte calmă faţă de comunitatea LGBT”, a declarat el. “Avem o lege, criticată de toată lumea, legea interzicând propaganda homosexuală în rândul minorilor”, a amintit Putin.

“Dar, ascultaţi, lăsaţi o persoană să crească, să devină adultă şi apoi să decidă ce vrea să fie”, a îndemnat liderul rus.

AGERPRES/(AS-editor: Lilia Traci, editor online: Ady Ivaşcu)

via

Putin susține că valorile liberale sunt perimate: „Această idee liberală presupune că nu trebuie făcut nimic. Migranții pot ucide, jefui și viola cu impunitate, deoarece drepturile lor de migranți trebuie protejate”

One thought on “Putin denunţă agresivitatea sodomiştilor LGBT, care impun oamenilor ideile lor

  1. Pingback: Putin denunţă agresivitatea sodomiştilor LGBT, care impun oamenilor ideile lor — ARMONIA MAGAZINE – USA – BLOG CREŞTIN viorel2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.