Mike Pence prezice războaie peste tot în lume în următorii câțiva ani

 ”Unele dintre cele mai puternice voci ale toleranței din lumea de azi manifestă puțină toleranță pentru credința creștină tradițională”

Viceprepreședintele Mike Pence în discursul său recent de  la Liberty University din Virginia, cea mai mare universitate baptistă din SUA […] a făcut referiri la Scripturile evreiești și i-a atenționat pe absolvenți că vor trai într-o lume în care „li se va cere să se închine la idolii culturii populare” și că trebuie să-și păstreze credința. ”Unele dintre cele mai puternice voci ale toleranței din lumea de azi manifestă puțină toleranță pentru credința creștină tradiționala”, a mai spus vicepreședintele SUA.

Câteva zile mai târziu, pe 25 mai, același Mike Pence a ținut discursul de absolvire la Academia Militară West Point, în statul New York. Discursul în fața militarilor a păstrat ceva din tonul profetic al celui rostit la universitatea creștină.

Este aproape o certitudine că veți lupta pentru America pe câmpurile de bătaie, la un moment dat în viața voastră. Veți conduce soldații în luptă. Se va întâmpla. Unii dintre voi veți lupta împotriva teroriștilor islamiști în Afganistan și Irak. Unii veți lupta în Peninsula Coreea și în Indo-Pacific, unde Coreea de Nord amenință în continuare pacea și unde o Chină tot mai militarizată ne contestă prezența în regiune. Unii dintre voi veți lupta în Europa, unde o Rusie agresivă caută să retraseze granițele prin forță. Iar unora dintre voi li se va cere să lupte chiar în emisfera vestică. Iar când acea zi va veni, știu că veți porni în sunetul armelor și că veți face datoria, știu că veți lupta și veți câștiga. Poporul american asta așteaptă de la voi”, a spus vicepreședintele SUA.

Sursa ActiveNews.ro

…………………………….

Patriarhul Daniel, mesaj pentru Papa Franscisc: Să mărturisim, să apărăm și să promovăm familia creștină tradițională formată din bărbat, femeie și copii, într-o Europă cu un evident declin demografic!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.