Peter Costea: Apel către românii din America

Dragi români din America,

Nu dați niciun vot partidelor politice din România, pentru că nu are niciun rost. Orice vot acordat lor este un vot dat în zadar. Partidele politice românești sunt mai puțin decât mediocre și chiar rizibile în comparație cu partidele politice din America ale căror platforme politice sunt bine definite și specifice.

Practic, nici un partid politic din România nu are nimic de dat românilor din Diaspora. ZERO. Nu vă pot da bani, pentru că banii lor nu ne interesează și cu ajutorul lui Dumnezeu, trăim bine în America. Nu ne putem baza pe promisiunilor lor, pentru că nu au ce să ne ofere. Pentru noi nu au nicio semnificație. Nici chiar parlamentarii din România nu locuiesc între noi.

Nu avem nevoie de spectacolele lor politice infantile, nici de declarațiile lor copilărești privind politica, democrația și statul de drept. Voi trăiți într-o democrație autentică și într-un stat de drept, ancorat în drepturile civile. Dacă noi nu avem nimic de învățat de la partidele politice, ele au de învățat totul de la noi.

Votați pe unul dintre voi, adică pe mine, Peter Costea, un om cu experiență, un om credibil pe care îl cunoașteți de mulți ani și care este format intelectual și profesional în Statele Unite. Cu mulți dintre voi mă cunosc de mulți ani. Știți că practic avocatura de mai bine de 28 de ani în Houston. Orice vot dat mediocrității de la București nu vă ajută cu absolut nimic, nici pe voi și nici pe cei din România.

Contez pe votul vostru și pe un scor electoral de 100% în America. Nu dați nici un vot partidelor politice.

Vă rog, Votați poziția 16, votați Peter Costea. Vă mulțumesc.

2 thoughts on “Peter Costea: Apel către românii din America

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.