O tânără din Satul Lazuri de Roșia din Bihor: Despre Televizor și Firea pământească

Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.

Apocalipsa 21:8

Avem de citit un text care ne poate schimba și salva viața, dacă schimbăm macazul, până nu e prea târziu!

«Am văzut o mare strălucire în care se vedea un înger al Domnului cu carul de foc care m-a și luat la cer ( mărturia se aseamănă cu aceea a fratelui Dumitru Duduman, foarte cunoscută pe you tube).

În cer s-a deschis o poartă și am văzut un “fir de legătură”, iar glasul Domnului a zis: “Acesta este firul de legătură cu Pământul prin care se transmit mesaje pentru credincioșii Mei“.

Și am mai văzut și alte “fire de legătură”. S-a deschis o a doua poartă și am văzut mulți îngeri ai Domnului. S-a deschis o a treia poartă și am văzut strălucire și bucurie de nedescris; am văzut tronul de domnie și pe Cel ce stătea pe el, și cei 24 de bătrâni.

Apoi am văzut o altă poartă deschisă și am văzut o cetate, iar la porțile cetății erau trei bărbați în haine albe. Domnul mi-a zis: “Aceștia sunt Avraam, Isaac și Iacov“; la o altă poartă ers un bărbat în alb. Domnul mi-a zis: “Acest bărbat este Noe.”.

Apoi am văzut Pământul ca pe un ecran. Glasul Domnului a zis: “Astăzi pe pământ se petrece ca pe timpul lui Noe, chiar și în poporul Domnului. Poporul aduce jertfe pe altarul lui Baal, împreună cu cei din Babilon.

Atenție! Altarul lui Baal este televizorul. Atenție!

În Biserica Domnului am văzut că foarte puțini se închinau la altarul Domnului și la rugăciune se aduceau puține jertfe, iar o mare parte din poporul Domnului aduceau jertfe pe altarul lui Baal.

Am văzut o altă poartă care era în Babilon. Am văzut acolo o Gară, care era aproape de Biserica Domnului, iar din Babilon venea Diavolul și aducea cu el o femeie care era “Firea pământească”. Femeia a bătut la ușa bisericii, Biserica a deschis ușa și femeia a intrat cu un geamantan mare. În mijlocul Bisericii era un fotoliu mare pe care s-a așezat femeia. O parte dintre cei din Biserică au venit lângă acea femeie și ea le-a împărțit daruri străine.

După ce a împărțit darurile, “Firea pământească” a plecat, iar cei din Biserică care au luat darurile ei, au petrecut-o până la Gară. Ea le-a spus s-o aștepte acolo că va reveni cu mai multe daruri. Și așa a făcut. Apoi Diavolul a plecat cu Firea pământească și cu trenul spre Babilon și s-a oprit la o cetate care era cetatea de modă. A intrat Diavolul acolo, a umplut 5 geamantane cu lucruri firești moderne, apoi a revenit la Biserica Domnului. Când a coborât din tren, cei din Biserică erau acolo și o așteptau și din nou a început să împartă daruri străine celor din Biserică.

Apoi, din cer, s-a coborât un nor plin de strălucire în Biseriă și din acel nor s-a auzit un glas puternic care a strigat: “Acum va fi răpirea Bisericii de pe Pământ.

I-am văzut pe cei ce au stat aproape de altarul Domnului cum o putere a venit ca un magnet și i-a ridicat. Cei ce au primit darurile firii pământești, au privit spre altarul de rugăciune și au văzut că altarul era gol, era pustiu, nimeni nu mai era acolo și și-au dat seama că a fost răpită Biserica Domnului de pe pământ.

Firea pământească a ieșit afară și râdea de cei ce au primit darurile ei că au rămas jos.

Cei ce au rămas jos au început să plângă și să alerge dintr-o parte într-alta. Am văzut o poartă și cei ce au rămas de la răpire s-au dus să bată în acea poartă dar nu s-a deschis.

S-a arătat un nor strălucitor deasupra porții și un glas a strigat : “Plecați de la Mine că niciodată nu v-am cunoscut!
Ei s-au îndepărtat de la poartă, plângând, pentru că au primit darurile Firii pământești. [….]»

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.