Arătările Celui Înviat

Am primit de la Domnul schița unei viitoare predici despre arătările Celui Înviat.

Nu este adevărat că, după înviere, Domnul S-a arătat numai la ai Săi. Realitatea este că El S-a arătat fiecăruia după felul în care fiecare Îl putea pricepe.

  1. Romanilor, care stăpâneau prin forță,  Cel Înviat le-a făcut o demnstrație de forță: piatra a fost dată laoparte, pământul s-a cutremurat, soldații au căzut ca morți la pământ. Așa a sunat raportul care li s-a adus în dimineața aceea la cunoștință.
  2. Marilor preoți li s-a arătat prin perdeaua dinăuntru, despicată de sus până jos. Numai preoții aveau dreptul să intre în Templu. Această arătare a fost numai pentru ei. Am aflat însă și noi despre ea.
  3. Bineînțeles, femeilor li S-a arătat așa cum li se potrivea lor, celor doi ucenici li S-a arătat în drumul spre Emaus așa cum aveau ei nevoie, lui Petru i S-a arătat lui singur pentru că el își trăia drama în singurătatea lui.
  4. Saptamana aceasta am primit un mesaj despre o aratare a Celui înviat unui un tânăr din România. Din motive lesne de înțeles, n-am să fac alte precizări. Am să spun doar că într-o vineri, la noi la Bethel, credeam că am avut una dintre vizitele de pe urma căreia n-am câștigat prea mult …, căci cel care a vorbit nu m-a mișcat aproape de loc. Interesant totuși, tânărul din România mi-a spus că, vizionarea acelei inregistrări pe Internet, a fost ocazia supranaturală în care i S-a arătat Domnul.

La fiecare după cum are el nevoie.

Arătările Celui înviat continuă și astăzi …!

Daniel Branzei,

10 Aprilie 2016

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.