De ce îi irită așa de tare numele de creștin, pe unii precum Barack Obama sau Hillary Clinton?

Fostul președinte American Barac Obama împreună cu Hillary Clinton efectiv nu au putut pronunța cuvântul “creștin” când au transmis condoleanțe victimelor atentatelor din Sri Lanka. Acești adoratori ai diavolului  s-au referit cu sânge rece  la creștinii omorâți de Paște în bisericile creștine, numindu-i “închinători de Paște” (Easter worshippers). De ce îi irită așa de tare numele de creștin? De ce nu-l pot nici măcar pronunța?

Raspunsul ar fi pentru că oamenii aceștia, care-l slujesc pe diavol prin ideologia spurcăciunii pe care au promovat-o de-a lungul anilor (Obama fiind un activist extrem de înfocat al degenerării sexuale), s-au afundat așa de tare în întuneric încât orice referire la Cristos și la ucenicii săi îi irită cum te irită lumina puternică pe care ochii tăi o întâlnesc dimineața când cine îți trage draperiile pentru a te trezi.

Demonii din ei nu pot suporta lumina. Asta este o mare confirmare că taberele acestea două, despre care Cristos a vorbit, se distanțează tot mai mult și pregătirea grâului pentru grânar, iar a plevei pentru foc este tot mai aproape.

Noi creștinii suntem un ghimpe pentru păcatul și destrăbălarea lumii acesteia cât și pentru minciunile demonice servite de alte religii păgâne. Luptăm atât cu păcatul cât și cu minciuna. Nu ne vor avea niciodată la suflet pentru că nu sunt de ai noștri, nu ne vor iubi pentru că nu suntem de-ai lor și pentru că nu-l cunosc pe Cristos.

Dumnezeu să ne întărească în aceste vremuri în care războiul dintre lumină și întuneric este în toi. Ne rugăm pentru Sri Lanka, pentru Nigeria (unde musulmanii extremiști omoara zeci de creștini zilnic), pentru Europa unde Bisericile sunt arse și vandalizate, cât și pentru toți creștinii din țările musulmane, budiste sau comuniste unde sunt persecutați.

Doamne ajută!

Tony Berbece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.