“E rândul meu acum, vreau sânge!”

Demonii violenței au cerut sânge

Luna aceasta un bărbat insuflat de distrugătorul a intrat în două moschei și a omorât aproximativ 50 de persoane de credință musulmană. A fost suficient ca musulmanii extremiști să înceapă Jihadul împotriva cui credeți? Împotriva creștinilor, evident. Musulmanii extremiști au început să ucidă creștinii din țările în care aceștia sunt o minoritate sau undeva la 50% din populație și pot face legea.

Numai în Nigeria cele două organizații teroriste care conduc neoficial sudul țării, unde predomină musulmanii, deja au omorât de la incidentul din Noua Zeelandă cam 150 de creștini. Dacă vi se par puțini sau doar un număr, vă rog puneți printre cele 150 de persoane cei mai dragi cinci oameni din viața voastră. Cum e acum? Așa-i că vă doare numai gândindu-vă la acest lucru?

Cu ceva timp înainte de acest incident eram la o noapte de rugăciune în Paris și am văzut ceva ce m-a înfiorat, dar în același timp m-a responsabilizat mai mult în ce privește rugăciunea. Am văzut căpeteniile demonice pe categoriile lor erau la o masă și vorbeau. La un moment dat s-a ridicat cea care este responsabilă cu violența și a spus: “E rândul meu acum, vreau sânge!” După aceste cuvinte a plecat, dar noi creștinii am prins-o de un călcâi și o țineam pe loc, rugăciunile noastre erau ca niște țepușe foarte ascuțite care îi străpungeau talpa piciorului. Cred că am diminuat mult planurile ei.

Așadar, doar noi creștinii prin rugăciunile noastre vom putea reduce sângele vărsat pe acest pământ. Orice picătură de sânge vărsată îl întristează pe Dumnezeu și-l bucură pe Satana.

Rugați-vă pentru pacea fraților noștri creștini, pentru protecția lor în aceste țări în care sunt ca într-un “abator”, rugați-vă ca planurile diabolice să fie zădărnicite, tânărul de 28 de ani, care a omorât oamenii aceia în Noua Zeelandă, plănuia acest atac de 2 ani, iar el era fascist, condus de un alt curent de ură demonică.

Doamne, ocrotește-ți copiii de pretutindeni!

Tony Berbece

https://toniberbece.ro/demonii-violentei-au-cerut-sange/

Image may contain: 1 person

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.